Danas je neprepoznatljiva

Svi su je obožavali kao kovrčavu Sue, ali rijetki su znali tešku priču koja se krila iza omiljenog lika

Alisan Porter Alisan Porter Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Alisan Porter i Justin De Vera Alisan Porter i Justin De Vera - 3 Alisan Porter i Justin De Vera - 4 Alisan Porter i Justin De Vera - 7 Alisan Porter i Justin De Vera - 8 Alisan Porter i Justin De Vera - 5 Alisan Porter i Justin De Vera - 2 Alisan Porter i Justin De Vera - 6 Alisan Porter Alisan Porter - 3 +1 Alisan Porter - 2 Galerija

Alisan Porter udala se za svog prijatelja iz djetinjstva Justina De Veru.

Američka glumica i pjevačica Alisan Porter, koja se proslavila ulogom kovrčave Sue, vjenčala se sa svojim prijateljem iz djetinjstva i profesionalnim plesačem Justinom De Verom.

Pogledaj i ovo showbuzz 28 godina kasnije Pogledajte kako danas izgleda slatkica koja se svima uvukla pod kožu, a onda iznenadila šokantnim priznanjem

41-godišnja Alisan udala se za 33-godišnjeg Justina u kapelici Venus Garden u Caesars Palaceu u Las Vegasu u nedjelju, izvjestio je magazin People. Par se upoznao dok su bili djeca, prije više od dva desetljeća, ali su počeli izlaziti tek prije šest godina, a u srpnju prošle godine su objavili vijest o zarukama.

Tijekom intimne ceremonije u Las Vegasu razmijenili su rukom napisane zavjete, a ona je izjavila kako je sklapanje braka bio logičan sljedeći korak u njihovoj vezi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Justin de Vera (@jtrvth)

"Toliko smo dugo najbolji prijatelji, ovo se jednostavno čini kao ispravan sljedeći korak. Poznajemo se više od 20 godina. Proveli smo nevjerojatnih šest godina zajedno i dobili vlastito dijete. Dakle, ovo je ono što smo čekali", rekla je za People.

Alisan, koja je s glumačke karijere prešla na pjevačku, pobijedivši u jednom pjevačkom showu 2016. godine, na vjenčanju je nosila haljinu dizajnerice Sae Lee.

"Naše je vjenčanje vrlo osobno, samo za nas. Nismo htjeli ništa tradicionalno, samo ono što nam se činilo ispravnim", otkrila je.

Vjenčanje je vodio njihov bliski prijatelj Guy, koji je kum njihovoj 17-mjesečnoj kćeri Shilo, a među uzvanicima je bio i slavni pjevač Adam Lambert.

Film "Kovrčava Sue" jedan je od onih uz čiju su priču odrastale generacije i kojeg se gledatelji i danas rado sjete i prepričavaju ga, iako su od njegova snimanja prošle već 32 godine. U njemu smo u glavnim ulogama gledali Alisan kao preslatku kovrčavu djevojčicu Sue i Jamesa Belushija kao njezina oca beskućnika. Alison je u svijet filma ušla jako rano, već s pet godina je ostvarila prve uloge, ali nakon priče o Sue njezina je životna priča krenula nizbrdo i kao mlada zvijezda teško se nosila s teretom slave kao i brojni njezini kolege.

Zato se naglo bila povukla iz javnosti i nigdje se nije pojavljivala, a razlog je sve do prije nekoliko godina ostao pravi misterij. Naime, Alisan je o svemu odlučila progovoriti na popularnom blogu Lil' Mamas gdje je priznala da se godinama borila s ovisnošću o alkoholu što joj je umalo uništilo život.

"Ja sam Ali i ja sam alkoholičarka. Kladim se da vam nije palo na pamet da ćete ovu rečenicu čuti od mene. S druge strane, možda ste upravo to i očekivali jer sam već kao dijete bila zvijezda'', napisala je bila Alisan koja više kap alkohola nije popila od 2017. godine i koja se teško nosila sa slavom, ali i činjenicom da nakon Sue nije uspijevala dobiti nove angažmane u filmovima i serijama.

Zato se nakon svega odlučila probati baviti glazbom i čini se kako u toj odluci nije pogriješila, jer je prije pet godina odnijela i pobjedu u jednom talent showu. 2019. godine snimila je i objavila album "Pink Cloud", a kada se nije bavila glazbom uživala je u odgajanju 10-godišnjeg sina Masona i 8-godišnje kćeri Arije koje je dobila u braku s bivšim suprugom Brianom Autenriethom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić Belošević Ecija Belošević - 1 Ecija Belošević - 2 Ecija Ivušić i Goran Belošević +25 Ecija Belošević - 5 Celebrity Ecija Ivušić u toplesu poručila da ne odustaje od ovakvih fotografija, a odmah je reagirao njezin suprug!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Denis Bižaca Zanimljivosti Preminuo poznati splitski glazbenik, Hrepa iz Daleke obale se oprostio od svog kolege: "Otišao je moj najbolji prijatelj''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene