pogledajte kako izgledaju

Supruga i starija kći Siniše Vuce ne vole se javno eksponirati, no nisu uvijek mogle izbjeći fotografe!

Siniša Vuco Siniša Vuco Igor Kralj/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Vuco sa suprugom i kćerima, 2014. godina Siniša i Jelena Vuco Siniša i Jelena Vuco Jelena Vuco Jelena Vuco Siniša, Katarina i Vilibald Vuco Brigita i Jelena Vuco Siniša i Jelena Vuco - 1 Siniša Vuco Siniša Vuco +19 Siniša Vuco - 1 Galerija

Osvanula je rijetka fotografija Siniše Vuce sa suprugom Jelenom i njihovim kćerima Katarinom i Brigitom.

Glazbenik Siniša Vuco rijetko se u javnosti pojavljuje sa suprugom Jelenom, koju je upoznao prije više od tri desetljeća, a u braku su 28 godina.

Par zajedno ima troje djece, kćeri Katarinu i Brigitu te sina Vilibalda. Vilibald i Brigita poznati su domaćoj javnosti, jer se oboje, poput svog oca, bave glazbom, a Vucin sin bio je i nogometaš zagrebačkog Rudeša.

Pogledaji ovo Siniša i Vilibald Vuco Celebrity Zgodni sin Siniše Vuce prvo je bio nogometaš pa se okušao kao pjevač, a evo čime se sada bavi: "Tata mi je rekao da ne pjevam!"

Katarina se, pak, ne bavi javnim poslom i ne voli se eksponirati, baš poput svoje majke.

"Oni su prije bili svi u sportu. Moja starija kći Katarina prva je počela malo gitaru sviruckati. Počela je svirati za sebe, ona se ne voli javno eksponirati ni u čemu. Brigita isto voli malo više pisati pjesme nego pjevati, ali ispalo je dobro", ispričao nam je Siniša o svojoj djeci prošle godine na Splitskom festivalu.

Sada je osvanula rijetka fotografija Vuce sa suprugom i njihove dvije kćeri iz 2014. godine, s proslave njegova rođendana i predstavljanja spota za pjesmu "Beč".

Siniša je tada ponosno pozirao sa svojim damama, a fotografiju možete pogledati u galeriji.

Glazbenik ima još i sina Luku iz prethodnog braka, a ženio se sveukupno tri puta.

Pogledaji ovo Siniša Vuco - 1 Nekad i sad Pamtite li kako je Siniša Vuco izgledao 1989. godine kad je bio u sastavu Vatrene ulice? Svom zaštitnom znaku uvijek je bio vjeran!

Inače, Vuco se nedavno javio u showu "Tvoje lice zvuči poznato" iz Venezuele, koja mu je već neko vrijeme drugi dom.

"Veliki pozdrav s drugog kraja svijeta, što ću drugo kazat nego dragi, mladi kolega, glas je zvučao kao moj, ali u jutarnjim satima! Ja vas puno pozdravljam i emisiju i dečka iz mog kraja! Želim svima sve najbolje od srca, svima u studiju i u emisiji", rekao je nakon putem video poziva nakon nastupa Lucijana Plazibata koji se tada transformirao u njega.

Ranije nam je otkrio i pokoji detalj o svojem životu u Venezueli.

"Ja sam tamo kupio jedan lipi stan, tamo mi je dobro, usporeniji je život i ljudi su veseli i lip je to, jedan sjeverni dio Venezuele", ispričao nam je Vuco koji u Venezueli uživa i u anonimnosti.

"Ne znaju me tamo kao pjevača. Kad želim stavim na YouTube-u 'Podigla me iz pepela' ili 'Tražena si roba u gradu', i onda je to ludilo. U svakom slučaju mirno je tamo, to je jedan lipi dio Kariba, otok se zove Margarita", otkrio nam je.

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William Princ William i Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 +25 Kate Middleton i princ William - 1 Celebrity Kate i William povodom 13 godina braka objavili neviđenu fotografiju s vjenčanja, fanovi se prepali zbog jednog detalja: ''Zašto, zaboga?''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 52 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 51 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 48 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 47 +31 Vjenčanje Luce i Janka u seriji Kumovi - 46 Preporuke Pogledajte ekskluzivne fotografije s vjenčanja Luce i Janka u Zaglavama, na putu su da izreknu svoje sudbonosno da nakon brojnih ljubavnih brodoloma

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene