danas izgleda čak i mlađe!

Procurile fotke Nives Celzijus iz 2008. kad se našla u središtu skandala o kojem su pisali svi mediji, tada je njegovala i drugačiji imidž!

Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 5 Jurica Galoic/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 7 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 8 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 +23 Nives Celzijus - 1 Galerija

Evo kako je Nives Celzijus izgledala 2008. godine, sudjelovala je na konferenciji za medije zbog nagrade koja joj na kraju nije dodijeljena.

Nives Celzijus već se godinama nalazi na hrvatskoj javnoj sceni, a da je talentirana za mnoge stvari dokazala je više puta tijekom godina.

Glumi, pjeva, sudjeluje u raznim emisijama na domaćim televizijama, ali i uspješno vodi Instagram profil na kojem ju prati 458 tisuća ljudi.

A evo kako je izgledala davne 2008. godine. Nives je tada sudjelovala na konferenciji za medije povodom književne nagrade ''Kiklop''. Iste godine, Celzijus je objavila svoju knjigu ''Gola istina'', ali za nju nagradu ''Kiklop'' nije dobila. Upravni odbor odlučio je ukinuti kategoriju za hit godine, a mnogi su tada tvrdili da samo nisu htjeli da nagrada ode u ruke Celzijus. Nives je potom napravila medijsku konferenciju, tužila ih, a nagrada joj je ipak dodijeljena 2013. godine.

Ipak, knjiga je postala jedna od najprodavanijih u Hrvatskoj.

"Ideja pisanja krenula je puno ranije, ali intenzivniji ritam pisanja uhvatila sam za vrijeme prve trudnoće. Mislim da sam godinu dana radila na knjizi, s nekim kasnijim doradama kako je vrijeme prolazilo budući da nisam jedan duži vremenski period mogla pronaći izdavača", priča nam Nives te je komentirala i činjenicu da su brojni mediji njezinu promociju knjige opisivali "showbiz događajem godine". "U tom periodu promocije i eventi takve vrste imali su najveći značaj i bili su stvar prestiža. Popularizacijom društvenih mreža taj vid promocije pao je u neki drugi plan. Drago mi je da je upravo promocija moje knjige ostavila trag u domaćem showbizu i da je ostala zapamćena sve te godine. Imam osjećaj da je sve nekako bilo uzbudljivije tih godina i da su današnji showbizeri samozatajniji i mirniji", rekla je za naš portal Nives 2020. godine.

Njezine fotografije iz te 2008. godine pogledajte u našoj galeriji.

Nives je tada bila u braku s Dinom Drpićem od kojeg se razvela 2014. godine. Zajedno su dobili i dvoje djece, sina Leona i kćer Taishu, zbog kojih su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Desingerica - 6 Desingerica - 5 Desingerica - 4 Desingerica - 2 +3 Desingerica - 1 Celebrity Kontroverzni srpski izvođač objavio je pjesmu koja je u samo 24 sata postala najslušanija u Hrvatskoj, poslušajte što je to zasjelo na vrh trendinga!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Danica Šuput i Bloom - 2 Danica Šuput i Bloom - 1 Danica Šuput Maja Šuput - 1 +27 Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 5 Celebrity Šuput posebnim povodom pokazala majku koja joj neodoljivo sliči, ali video preslatkog Blooma opet je ukrao sav show!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene