Pa malo se promijenio!

Pogledajte kako je Mark Bagarić izgledao prije dvije godine, isplivala njegova snimka koju je pogledalo gotovo milijun ljudi!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent: Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić +12 Mark Bagarić Galerija

Mark Bagarić je 2019. godine nastupio u jednom talent showu u Njemačkoj, kada je također pjevao pjesmu "Crazy Love".

Mark Bagarić oduševio je žiri i gledatelje showa "Supertalent" svojim vokalnim sposobnostima, a Janko Popović Volarić nagradio ga je zlatnim gumbom, koji ga je poslao direktno u finale natjecanja.

Pogledaj i ovo Mark Bagarić ''Teško je to naći...'' Mark Bagarić progovorio o budućoj supruzi i djeci: ''Romantična sam duša, što Bog da, bit će''

No Marku to nije bilo prvo pojavljivanje pred kamerama jer se prije nekoliko godina natjecao u jednom njemačkom talent showu, gdje je također odradio zapažen audicijski nastup. 

Sada se pojavila i snimka iz 2019. godine u kojoj Mark pjeva pjesmu "Crazy Love", koju je otpjevao i u Supertalentu, a dosad ju je na YouTubeu pogledalo gotovo milijun ljudi.

Mark je tada imao i nešto drugačiji imidž - zaštitni znak tada mu je bila gusta tamna brada i kosa, dok je je uoči audicijske emisije Supertalenta odlučio skratiti frizuru na tek nekoliko centimetara.

Mark je, inače, podrijetlom iz Hercegovine, ali je rođen u Berlinu, a u Zagreb se preselio s roditeljima koji su u mirovini jer ih nije htio ostaviti same. Radi kao disponent u njemačkoj firmi za proizvodnju i distribuciju aluminijskih vrata, a uz glazbu, njegov hobi je nogomet i igra na poziciji golmana. Usto, u slobodno vrijeme voli gledati filmove i serije, kojih, kako kaže, paralelno gleda 30-ak.

Govori čak šest jezika – hrvatski, njemački, engleski, španjolski, francuski i japanski, a najveća inspiracija u životu mu je glazba.

Nikada nije imao djevojku i priznaje da mu to teško pada te često razmišlja kada će naći onu pravu. Cilj mu je stvoriti obitelj, nada se da će za pet godina biti u braku i imati djecu te da će biti živ, zdrav i uspješan u glazbi, a čini se da mu sada na tom putu više ništa ne stoji kao prepreka.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton, princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) +0 Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Celebrity William i Kate uhvaćeni na tajnom mjestu gdje se opuštaju prije polaska na obiteljski odmor, o njima brine čak 96 ljudi!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene