Pohvalio se novim izgledom!

Legendarni Zuhra ovako je izgledao prije 17 godina, no danas je drugi čovjek nakon drastičnog gubitka kilograma, pogledajte razliku!

Zlatan Zuhrić Zuhra, 2005. godina Zlatan Zuhrić Zuhra, 2005. godina Igor Kralj/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra, 2005. godina Zlatan Zuhrić Zuhra i Csilla Barath Bastaić, 2005. godina Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra Zlatan Zuhrić Zuhra Damir Folnegović, Željko Pervan, Ahmed El Rahim, Mladen Horvat, Zlatan Zurić Zuhra +9 Zlatan Zuhrić-Zuhra (Foto: Nova TV) Galerija

Pojavile su se fotografije Zlatana Zuhrića Zuhre iz 2005. godine, kada je glumio u seriji "Bumerang TV".

Hrvatski glumac, komičar i televizijski voditelj Zlatan Zuhrić Zuhra najpoznatiji je po ulozi Aljoše u Večernjoj školi, no mnogi ga pamte i kao Thomasa Mršića, kojeg je utjelovio u sitcomu "Bumerang TV", koji se prikazivao na Novoj TV 2005. i 2006. godine.

Sada su osvanule fotografije sa zabave za kraj prve sezone serije, na kojima Zuhra izgleda znatno drugačije nego danas.

Tada je imao bujniju kosu i puniju figuru nego danas, a nedavno se pohvalio da je u otprilike godinu dana izgubio nevjerojatnih 27 kilograma.

"Bio sam u najgoroj i najdebljoj fazi, ja to zovem tuljan-faza, i onda sam odlučio tome stati na kraj. Kada su mi kile počele ugrožavati zdravlje i način života, odlučio sam podvući crtu. Nije baš bilo preko noći, ali u godinu dana uspio sam skinuti toliki broj kilograma", otkrio je Zuhra za Story.

Vidno vitkijom figurom iznenadio je obožavatelje i na fotografiji kojom je svojim pratiteljima na Facebooku čestitao 2023. godinu, a tada je pozirao i sa svojom partnericom Monikom Rogić.

Zuhra i Monika u vezi su od 2020. godine, a bili su par i 25 godina prije toga. On je u međuvremenu bio u braku, a s bivšom suprugom dobio je sina V7jeku.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa Dua Lipa Dua Lipa Dua Lipa +17 Dua Lipa Celebrity Svjetska senzacija kosovskih korijena servirala gole grudi na crvenom tepihu, mrežasta haljina ništa nije pokrila!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Payne - 2 Liam Payne - 1 Liam Payne - 3 Liam Payne +25 Liam Payne - 5 Nekad i sad Nikome nije jasno što se dogodilo s licem zavodnika za kojim su žene ludjele kad se tek pojavio na sceni, sad pomalo šokira izgledom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene