je li mu ovo trebalo?

Nikome nije jasno što se dogodilo s licem zavodnika za kojim su žene ludjele kad se tek pojavio na sceni, sad pomalo šokira izgledom!

Liam Payne Liam Payne Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Payne - 2 Liam Payne - 1 Liam Payne - 3 Liam Payne Liam Payne - 5 Liam Payne - 4 Liam Payne - 3 Liam Payne Liam Payne i Kate Cassidy Liam Payne i Kate Cassidy - 4 +19 Liam Payne i Kate Cassidy - 2 Galerija

Liam Payne pojavio se na utrci Formule 1 u Velikoj Britaniji, gdje je plijenio pozornost svojim novim izgledom.

Britanski pjevač i bivši član grupe One Direction Liam Payne nije propustio dolazak na utrke Formule 1 na stazi Silverstone u Velikoj Britaniji, gdje je pokazao svoj novi izgled.

Fotografi su 29-godišnjeg Liama snimili kako se druži sa slavnim prijateljicama i prijateljima u ležernom izdanju, no pozornost je najviše privuklo njegovo ispijeno i pomalo umorno lice kojem su se svi čudili. Na utrci mu se pridružila i djevojka Kate Cassidy, s kojom je nedavno prekinuo pa se pomirio.

Liam je izgledom šokirao i prije nekoliko mjeseci kada su se pojavile fotografije koje ukazuju na to da se podvrgnuo estetskim operacijama koje su mu promijenile izgled lica.

"Uopće nije loše izgledao ranije, zapravo bio je jako sladak. Sad ima vilicu kojom može isjeći kruh", rekao je plastični kirurg Ramtin Kasir za Page Six.

Kirurg je gledao Liamove fotografije s premijere filma na kojoj je prisustvovao, a britanski pjevač osim izgleda lica vidno je promijenio i tijelo te je sada mršaviji nego inače.

Plastični kirurzi koji su analizirali njegove fotografije rekli su da transformacija njegova lica nije samo posljedica upotrebe filera za oblikovanje brade već je najvjerojatnije rađen i zahvat uklanjanja masti iz lica, ali i vilični implantat kako bi se dobio oštar i definiran izgled.

Liam je inače uvijek imao oblo lice te bucmastije obraze koje su njegovi fanovi obožavali, ali pjevač je s vremenom promijenio svoju osobnost i izgled te ga brojni fanovi više i ne prepoznaju. Zbog oštre vilice našao se i na meti kritika korisnika Twittera koji su pisali sljedeće komentare.

"Tko je kockasti gospodin?", "Sve razumijem, ali ne razumijem kad je netko zaista simpatičan, a onda se unakazi. Zbog čega?", "Ljudi, idite na terapiju na vrijeme da ne biste sebe ovako unakazili", "Najtužnije od svega je što je mislio da ne izgleda dobro", bili su neki od komentara.

Liam je svojim putem krenuo 2015. godine nakon što je s ostatkom članova benda One Direction objavio da njihovu zajedničkom druženju dolazi kraj. Liam, Harry Styles, Niall Horan i Louis Tomlinson tada su slomili srca milijunima djevojaka diljem svijeta koje su manijakalno pratile bend, a Liam je u posljednjih nekoliko godina otkrio kako je vrlo rano počeo konzumirati alkohol te je neko vrijeme bio ovisan o njemu.

Pjevača nije išlo ni u ljubavi pa je 2018. godine prekinuo vezu s pjevačicom Cheryl Cole, s kojom ima sina Beara, a onda je zaprosio Mayu Henry, koja ga je također ostavila 2021. godine, i trenutačno ljubi Kate.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara +28 Sofia Vergara - 5 Celebrity Kako je moguće da Sofia Vergara ima 51 godinu?! Kad vidite nove fotke u badiću, bit će vam jasno zašto svi postavljaju baš ovo pitanje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić - 3 Celebrity Razgolićena i nauljena Lidija Bačić zavodljivim videom podigla temperaturu na društvenim mrežama: "Ovo je previše..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene