Loše mu se piše

Pjevač uhvaćen poslije burne, pijane noći, pridržavao se za djevojku, a njezin izraz lice sve govori!

Liam Payne Liam Payne Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Payne i Kate Cassidy - 4 Liam Payne i Kate Cassidy Liam Payne i Kate Cassidy - 1 Liam Payne i Kate Cassidy - 3 Liam Payne i Kate Cassidy - 2 Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne i Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) +19 Liam Payne i Winnie Harlow (Foto: AFP) Galerija

Paprazzi su Liama Paynea snimili nakon izlaska u Londonu, koji je za njega bio čini se, poprilično naporan.

Britanski glazbenik Liam Payne tulumario je nakon dodjele nagrade BAFTA u Londonu, sve do jutarnjih sati kada su ga snimili paparazzi pri izlasku iz jednog noćnog kluba.

Pogledaj i ovo One Direction ''Volimo dečke, ali...'' Fanovi mega popularnog boy benda nadali su se da će jedan voditelj napraviti čudo, ali planovi su se promijenili

Bivša 29-godišnja zvijezda One Directiona pritom se čvrsto držala za svoju 23-godišnju djevojku Kate Cassidy. Mučila ga je ravnoteža, a izraz lica odao je kako je iza njega poprilično burna noć i pokoja čašica previše. Katein izraz lica pritom nije bio oduševljen i činilo se kako jedva čeka da ih vozač odveze kući.

Par je vijest o vezi otkrio na društvenim mrežama krajem prošle godine, a u posljednje se vrijeme sve češće pojavljuju u javnosti.

Liam je 2021. godine raskinuo zaruke s manekenkom Mayom Henry, a iza njega je i neuspjela veza s pjevačicom Cheryl Cole, s kojom ima sina. Vezu su prekinuli 2018. godine nakon što su zajedno proveli dvije i pol godine i dobili sina Beara, nad kojim dijele skrbništvo. Par je ostao u dobrim odnosima, ali detalje su vješto krili.

"Cheryl je doslovno najbolja osoba s kojom možete dijeliti roditeljske obveze. Bez stresa, jako je opuštena i puno vremena provodimo na FaceTimeu. I to je jako lijepo, bliži smo nego ikada prije", izjavio je Liam u rijetkom intervjuu za Daily Mail.

Cheryl i Liam vezu su započeli 2015. godine, a upoznali su se još 2008. godine. Cherly je imala 24 godine, kada se tada 14-godišnji Liam pojavio ispred nje dok je sjedila u žiriju jednog talent showa i pokazao joj prve simpatije, a ni ona nije krila koliko ju već tada bio impresionirao izvevši pjesmu "Fly Me To The Moon".

"Sviđaš mi se, mislim da si stvarno sladak", otvoreno mu je poručila Cheryl.

Kamera je tada bila uhvatila trenutak u kojem joj je namignuo, no nitko nije mogao zamisliti da će nekoliko godina kasnije biti zajedno i dobiti dijete.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta i Jessica Ledon - 1 David Guetta i Jessica Ledon - 3 David Guetta i Jessica Ledon - 2 David Guetta i Jessica Ledon - 5 +24 David Guetta i Jessica Ledon - 4 Celebrity U 56. izgleda mlađe nego prije 10 godina! Pogledajte transformaciju zbog koje je i njegova prezgodna djevojka pala u drugi plan

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus +25 Žanamari Perčić i Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus servirala nikad bolji pogled na svoju raskošnu pozadinu: "Nema onog koji nije zumirao sliku!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene