potpuno se promijenila!

Sjećate se Slađe? Ovako je izgledala prije 16 godina, ali od tog imidža nije ostalo ništa pa danas izgleda sasvim drugačije!

Ivan Zak i Slađana Petrušić Slađa Ivan Zak i Slađana Petrušić Slađa Igor Kralj/Cropix 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Zak i Slađana Petrušić Slađa Slađana Petrušić Slađana Petrušić Slađana Petrušić Slađana Petrušić Slađana Petrušić Slađana Petrušić Slađana Petrušić Slađa - 2 Slađana Petrušić Slađa - 1 Slađana Petrušić Slađa - 4 +5 Slađana Petrušić Slađa - 3 Galerija

Slađana Petrušić Slađa bila je poznato lice domaće scene, rijetke zagrebačke zabave i događaji prolazili su bez nje, no danas se na njima rijetko pojavljuje.

Slađana Petrušić Slađa na našoj se sceni proslavila kao voditeljica, nakon toga se odlučila okušati u glumačkim, spisateljskim i pjevačkim vodama, a sudjelovala je i u poznatom srpskom reality showu.

Svestrana Slađa oduvijek je bila velika ljubiteljica izlazaka i noćnoga života, pa nekada gotovo da nije bilo događanja ili zabave u gradu koje ona nije posjetila i plijenila pozornost svojim otkačenim imidžima i modnim kombinacijama, kao i dubokim dekolteom koji joj je bio zaštitni znak.

Tome svjedoči i njezina fotografija snimljena davne 2007. godine u jednom zagrebačkom klubu, točnije na promociji novog albuma Hanke Paldum, koju Slađana nikako nije htjela propustiti. Na fotografiji pozira s pjevačem Ivanom Zakom, a u prvom se planu nalazi njezin bujni dekolte, koji je pridržavalo tek nekoliko metalnih kopčica.

No od tog imidža danas više nije ostalo ništa, a Slađana izgleda u potpunosti drugačije. Kratku i zalizanu frizuru zamijenila je dugim plavim uvojcima, a poradila je i na formi pa se sada može pohvaliti isklesanim trbušnjacima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sladjana Sladja Petrusic (@petrusicsladjana)

Živi podalje od svjetala reflektora, jedino na svojem Instagramu s obožavateljima dijeli neke trenutke iz života i aktivna je na TikToku, a kako se mijenjala tijekom godina, pogledajte u našoj galeriji. 

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Obregon i Davor Šuker Ana Obregon - 3 Ana Obregon, Davor Šuker (FOTO: Instagram, Pixsell) Ana Obregon - 2 +17 Ana Obregon - 1 Zanimljivosti Šuker je bio ludo zaljubljen u nju, a pala je i prosidba koja je zanosnu ljepoticu umalo koštala života: "Zamalo smo zvali i hitnu jer mi je zapeo u grlu"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields - 1 Brooke Shields i Keith Carradine Brooke Shields - 3 Brooke Shields (Foto: AFP) +13 Brooke Shields (Foto: Profimedia) Nekad i sad Sa samo 13 godina bila je prisiljena ljubiti dvostruko starijeg kolegu, a njezina je majka sve to mirno promatrala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene