danas živi povučeno

Pamtimo ga kao zbunjenog detektiva iz kultne serije, a evo koliko se promijenio otkako je stekao svjetsku slavu!

Tony Shalhoub Tony Shalhoub Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Shalhoub - 2 Tony Shalhoub - 3 Tony Shalhoub i Brooke Adams Tony Shalhoub - 6 Tony Shalhoub - 7 Tony Shalhoub - 9 Tony Shalhoub - 4 Tony Shalhoub - 1 Tony Shalhoub - 8 Tony Shalhoub i Brooke Adams +1 Tony Shalhoub i Brooke Adams Galerija

Tony Shalhoub proslavio se u jednoj od omiljenih serija "Monk" no zvjezdani status nikad nije volio i draži mu je povučeni život.

Američki glumac Tony Shalhoub sve je osvojio kao simpatični detektiv Monk u istoimenoj seriji u kojoj je utjelovio glavnog lika s opsesivno-kompulzivnim poremećajem, no danas se u javnosti rijetko pojavljuje i rijetki znaju kako izgleda.

69-godišnji Tony posljednji je put viđen prije nekoliko mjeseci u New Yorku, a danas su mu zaštitni znak njegova kovrčava, ali sada prosjeda kosa i naočale za vid.

Uloga Monka donijela mu je svjetsku slavu, no jednom je prilikom i sam rekao kako je isprva sumnjao da će ju moći odigrati na najbolji mogući način.

"Nisam znao hoću li to moći. Nisam bio siguran hoću li moći suosjećati s njim", priznao je Tony prije nekoliko godina u jednom od intervjua.

Tony, baš kao i Monk živi povučeno, nema društvene mreže i izbjegava pojavljivanja na društvenim događanjima, dodjelama nagrada i na na crvenim tepisima za razliku od većine svojih kolega.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Brooke Adams (@brookeadams_actress)

Uvid u njegov privatni život s vremena na vremena daje Tonyjeva supruga, 74-godišnja glumica Brooke Adams i to putem društvenih mreža. Par se upoznao na Broadwayju i prvo ih je povezivalo samo prijateljstvo i on je bio u vezi s drugom ženom, no onda im se dogodila ljubav. Vjenčali su se 1992. godine i potom su odlučili posvojiti djevojčicu Josie, a godinu dana kasnije usvojili su i Sophie.

Tony je i dalje aktivan u svijetu glume, posuđivao je glas u animiranim filmovima, glumio je u serijama "We Are Men" i "Sestra Jackie" i u "The Marvelous Mrs. Maisel".

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 5 +27 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Grudi je prekrila samo prozirnom trakom što je većinu zgrozilo, a gađenje je izazvao i još jedan detalj na njoj jer - takva je izašla na ulicu!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Davor i Lea Radolfi Davor i Lea Radolfi Davor i Lea Radolfi Lea Radolfi +9 Lea Radolfi Celebrity Lijepu kćer Davora Radolfija nemamo često priliku vidjeti u javnosti, no zato je sve poglede krala na očevoj promociji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene