Više nije darkerica

Nema šanse da prepoznate omiljenu televizijsku forenzičarku na novim fotkama, potpuno se promijenila otkako je napustila hit-seriju!

Pauley Perrette Pauley Perrette Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Pauley Perrette Pauley Perrette Pauley Perrette Pauley Perrette Pauley Perrette Pauley Perrette - 2 Pauley Perrette - 3 Pauley Perrette - 4 Pauley Perrette - 5 Pauley Perrette - 6 +4 Pauley Perrette - 7 Galerija

Pauley Perrette proslavila se u seriji NCIS, no više se ne bavi glumom i izgleda dosta drugačije nego u danima najveće slave.

Američka glumica Pauley Perrette najpoznatija je po ulozi forenzičarke Abby Sciuto iz serije NCIS, u kojoj smo je gledali punih 15 godina.

Gledatelje je osvojila svojim osebujnim darkerskim stilom i crnim humorom, a mnogi su bili razočarani kada je 2017. godine napustila seriju.

O razlozima njezina odlaska i dalje se nagađa. Ispočetka se pisalo kako je svemu kumovala njezina svađa s kolegom Markom Harmonom, koji je utjelovio legendarnog Leroya Jethra Gibbsa, no to nikad nije potvrđeno.

Nakon kontroverznog odlaska iz NCIS-a Pauley se nastavila baviti glumom i glumila je u kratkotrajnoj CBS-ovoj seriji "Broke", koja je otkazana nakon samo jedne sezone. Tada je odlučila da je vrijeme da se povuče iz glume i krene drugim putem te je postala strastvena aktivistica za građanska prava.

Pauley danas izgleda i znatno drugačije nego u seriji koja ju je proslavila i teško bi je prepoznali i najveći obožavatelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pauley Perrette (@thepauleyp)

Crnu kosu zamijenila je šarenom, a na svojem profilu na Instagramu nedavno se pohvalila i novim tetovažama kojima je ukrasila tijelo. Na fotografijama koje je objavila mnogi su primijetili i njezine impresivne bicepse.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pauley Perrette (@thepauleyp)

Glumici su danas 54 godine i ne zna se puno o njezinu privatnom životu, osim da i dalje živi u Los Angelesu. Iza nje je propali brak s glazbenikom Coyoteom Shiversom, a nakon razvoda uspješno krije i svoj ljubavni status.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan +21 Josip Radeljak - 1 Celebrity Dikan otkrio tko je nova žena u njegovu životu pa podijelio i sretne vijesti? "Još samo korak do oltara!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić - 1 +25 Blanka Vlašić - 2 Celebrity Blanka Vlašić nakon dugo vremena uživa u suprugovu društvu, a pokazala je i sinčića, koji je tatina slika i prilika!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene