nema je često u javnosti

Uloga kapetanice u kultnim ''Zvjezdanim stazama'' donijela joj je svjetsku slavu, 23 godine kasnije mnogi je na prvu više i ne prepoznaju

Kate Mulgrew Kate Mulgrew Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Mulgrew - 13 Kate Mulgrew - 1 Kate Mulgrew - 3 Kate Mulgrew - 11 Kate Mulgrew - 7 Kate Mulgrew - 10 Kate Mulgrew - 12 Kate Mulgrew - 9 Kate Mulgrew - 8 Kate Mulgrew - 6 +3 Kate Mulgrew - 5 Galerija

Kate Mulgrew u seriji "Zvjezdane staze: Voyager" utjelovila je lik kapetanice Kathryn Janeway, koja joj je donijela svjetsku slavu.

Američku glumicu Kate Mulgrew i danas mnogi pamte zahvaljujući kultnoj seriji "Zvjezdane staze: Voyager", u kojoj je utjelovila kapetanicu Kathryn Janeway i koja joj je zapravo donijela svjetsku slavu.

Kate danas ima 68 godina i u javnosti se više ne pojavljuje često, mnogi je ne mogu ni prepoznati na prvi pogled, ali ona je i dalje aktivna u svijetu glume.

Jeste li fan serije "Zvjezdane staze"?

  • Da, pravi sam trekkie!
  • Ne volim takve serije.

Ukupno glasova:

Prvu zapaženu ulogu snimila je u sapunici "Ryan's Hope", u kojoj je tumačila Mary Ryan, a posljednjih godina pozornost je privukla ulogom Ruskinje Galine Red Reznikov u popularnoj seriji "Narančasta je nova crna", koja se emitirala od 2013. do 2019. godine.

Pogledaji ovo Jeri Ryan Nekad i sad Pamtimo je kao atraktivnu Sedmu od Devet, a evo kako ova lijepa glumica izgleda 23 godine nakon kultne serije!

Kate je glumila i u seriji "Gospodin Mercedes", koja je nastala prema istoimenoj knjizi najuspješnijeg pisca horor-romana Stephena Kinga. Usto je posudila svoj glas u animiranoj seriji "Vlak beskonačnosti", koja je dobila dobre kritike gledatelja, a svoj je glas posudila i u animiranoj seriji "Star Trek: Prodigy", i to svom liku kapetanice Kathryn Janeway.

Pogledaji ovo Gary Graham - 2 Celebrity Preminuo je glumac iz Zvjezdanih staza, tužne vijesti potvrdila je njegova bivša supruga

Što se njezina privatnog života tiče, glumica iza sebe ima dva braka, s redateljem Robertom H. Eganom, s kojim je dobila dva sina, te s političarem Timom Haganom.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Priestley - 1 Jason Priestley - 5 Jason Priestley - 2 Jason Priestley - 3 +24 Jason Priestley - 4 Nekad i sad Njegovi su posteri krasili zidove tinejdžerica 90-ih godina, a evo koliko je traga na njemu ostavio pomalo buran način života

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Graham - 5 Heather Graham - 2 Heather Graham - 3 Heather Graham - 1 +25 Heather Graham - 4 Nekad i sad Njezin nevjerojatno mladolik izgled u šestom desetljeću sve začuđuje, ali zna se čemu ga zapravo duguje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene