Nezaboravni šef!

Znate li tko je na fotografiji? Pamtimo ga po ulozi u humorističnoj seriji Nove TV, a zbog novog imidža teško ga je prepoznati!

Ivica Zadro Ivica Zadro Neva Zganec/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Zadro - 1 Ivica Zadro - 2 Ivica Zadro Ivica Zadro Ivica Zadro Ivica Zadro Ivica Zadro Ivica Zadro Ivica Zadro Ivica Zadro +9 Ivica Zadro Galerija

Našeg glumca Ivicu Zadru danas je teško prepoznati na ulici, a svi ga se sjećaju iz poznate serije Nove TV ''Nad lipom 35''.

Naš kazališni, televizijski i filmski glumac Ivica Zadro snimljen je u javnosti nakon podužeg vremena, a zbog novog imidža nije ga bilo baš lako prepoznati.

Glumac je pustio gustu bradu i brkove, a sa sunčanim naočalama i šilt-kapom na ulici bi ga rijetko tko prepoznao unatoč tome što smo ga početkom 2000-ih redovno gledali na televiziji, točnije u serijama ''Nad lipom 35'' kao veselog vlasnika kafića.

Jeste li gledali ''Nad lipom 35''?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Zadro je proveo 35 godina u kazalištu Komedija, a od početka 2020. službeno je u mirovini, no glumačkog poziva se još nije mogao odreći pa još glumi u nekim kazališnim predstavama.

Za svoj rad u kazalištu dobio je brojne nagrade i priznanja, a neke od najupečatljivijih uloga karijere ostvario je u serijama "Smogovci" i "Jel' me netko tražio".

Pogledaji ovo Nives Ivanković - 2 Celebrity Naša legendarna glumica pojavila se u javnosti nakon dugo vremena i pokazala da izgleda bolje nego ikad!

Ivica danas ima 69 godina, a koliko se promijenio pogledajte u našoj galeriji.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 4 +27 Bianca Censori - 1 Celebrity Kontroverzni reper izazvao je bijes novim skandaloznim fotkama supruge, ono na što ju je natjerao svojoj je bivšoj branio!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Martina i Niko Dalić - 12 Martina i Niko Dalić - 11 Martina i Niko Dalić - 7 Martina i Niko Dalić - 6 +18 Martina i Niko Dalić - 5 Celebrity Evo tko je suprug Martine Dalić! Zajedno su duže od 30 godina, a zbog zavidnih karijera nazivaju ih najmoćnijim parom u Hrvatskoj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene