Tko bi rekao da je to on!

Slavnog ljepotana nije moguće prepoznati nakon zastrašujuće transformacije, zgodnom licu nema ni traga!

Colin Farrell Colin Farrell Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Colin Farrell - 2 Colin Farrell - 3 Colin Farrell - 1 Colin Farrell Colin Farrell i Kim Bordenave (Foto: Getty) Colin Farrell i Kim Bordenave (Foto: Getty) Alicja Bachleda i Colin Farrell (Foto: AFP) Alicja Bachleda i Colin Farrell (Foto: AFP) Colin Farrell (Foto: Profimedia) Colin i Rita Farrell (Foto: Getty) +11 Britney Spears i Colin Farrell (Foto: LUCY NICHOLSON / AFP) Galerija

Colin Farrell snimljen je kao Pingvin na setu svoje nove, istoimene serije, u kojoj će se pojaviti kao glavni lik.

Holivudski glumac i miljenik žena Colin Farrell snimljen je u neprepoznatljivom izdanju nakon transformacije za svoju ulogu Pingvina u novom spin-offu o Batmanu.

Pogledaj i ovo Colin Farrell (Foto: Profimedia) Neprepoznatljiv Ovo je jedan od najseksi muškaraca današnjice, a njegova zapanjujuća transformacija ostavlja bez teksta

46-godišnji glumac, nominiran za Oscara, viđen je našminkan i potpuno odjeven kao zlikovac na njujorškom setu dugoiščekivane serije naziva "Pingvin". Colin na fotografijama izgleda više nego spremno za ulogu negativca koji je također poznat kao Oswald 'Oz' Chesterfield Cobblepot, i to samo nekoliko tjedana nakon što je otkriveno da snimanje počinje.

Očekuje se da će ono potrajati do sredine ove godine, a seriju režira izvršni producent Matt Reeves, koji je režirao i film "The Batman", u kojem se Colin prvi put pojavio kao Pingvin. Ne zna se mnogo o zapletu i radnji serije, ali očekuje se da će se nastaviti tamo gdje je film stao, a to je Gotham u kaotičnom stanju nakon smrti kriminalnog bosa Carminea Falconea. Velik dio glumačke postave obavijen je velom tajne, no poznato je da će Cristin Milioti glumiti Sofiju Falcone iliti suprugu pokojnog Carminea.

Prije nekoliko dana Deadline je izvijestio da je Clancy Brown izabran za ulogu rivalskog mafijaškog bosa Salvatorea Maronija, a Colin je u siječnju ove godine priznao Varietyju da nije imao pojma da će ga zamoliti da glumi u seriji o Pingvinu dok snima Batmana.

"Jedino što mi je tada palo na pamet je da nisam ni približno uspio istražiti lik onoliko koliko sam želio. Iskreno, sve moje misli o seriji bile su vezane uz rad Mikea Marina. Samo znam da je bilo toliko posla s ovim, a on je jednostavno genij, tako da je njegov rad zapravo bio inspiracija", priznao je Colin.

Variety je bio taj koji je prvi izvijestio da je glumac potpisao ugovor za glumu u "Pingvinu" u prosincu 2021. godine, nakon čega je u ožujku 2022. HBO Max službeno naručio seriju.

"Pingvin" će se sastojati od osam epizoda, a datum početka prikazivanja zasad ostaje nepoznanica.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Lukas Nola, Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec +13 Goran Navojec Nekad i sad Procurile fotke Gorana Navojca iz prošlosti kao dokaz njegove drastične transformacije u posljednje vrijeme, izgleda kao druga osoba!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Shania Twain - 1 Shania Twain - 2 Shania Twain - 3 Shania Twain - 4 +22 Shania Twain - 6 Celebrity Suprug ju je varao s njezinom najboljom prijateljicom: ''Molila sam za milost''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene