Sjećate se nje?

Bila je prva voditeljica IN magazina, vodila je i Red Carpet, a sada je snimljena u rijetkom izlasku nakon odlaska s malih ekrana!

Ana Stunić Ana Stunić Biljana Gaurina/Cropix 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Stunić i Jasna Nanut Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Ana Stunić Ana Stunić Ana Stunić Ana Stunić Ana Stunić Ana Stunić Ana Stunić +13 Ana Stunić Galerija

Ana Stunić svojevremeno je bila jedna od omiljenih televizijskih voditeljica, no otkako je nestala s malih ekrana, rijetko se pojavljuje u javnosti.

Ovogodišnji Zagreb Film Festival otvoren je projekcijom komedije Jasne Nanut "Sedmo nebo", koja je okupila brojna poznata lica, među kojima i jedno koje dugo nismo vidjeli.

Radi se o bivšoj voditeljici Ani Stunić, koja je svojevremeno bila jedno od omiljenih televizijskih lica, a onda je samo nestala s malih ekrana.

Ana je vodila kultnu showbizz emisiju Red Carpet, bila je i prva voditeljica IN magazina, uz Miju Kovačić, a osim u televizijskim emisijama, na Novoj TV radila je i u marketingu kao koordinatorica društvenih mreža svih televizijskih profila te kao kolumnistica portala Zimo.

Danas radi u PR agenciji, a iako svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, poznato je da s dugogodišnjim partnerom Filipom Despotom ima sina i kćer. Fotografije svoje obitelji često objavljuje i na društvenim mrežama.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Saša i Anđelija Matić Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 +24 Supruga i kći Saše Matića Celebrity Lijepa supruga Saše Matića rijetko se pojavljuje u javnosti, a sada ga je u zajedničkom izlasku čvrsto držala ispod ruke!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 6 Nataša Bekvalac - 5 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 3 +27 Nataša Bekvalac - 2 Celebrity Zaštitni znak srpske Barbie ostao je u sjeni bujnih atributa koje je izložila pogledima, crvena haljina je hit!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene