Leti vrijeme

PREPOZNAJETE OVOG MLADIĆA? Nije ga bilo 25 godina

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Spencer Elden, prije 25 godina, našao se na omotu albuma Nevermind, legendarnog benda Nirvana.

Beba koja je krasila 'Nevermind' album danas je odrastao čovjek. Vrijeme brzo leti, no prošlo je čak 25 godina od tog mega albuma popularne Nirvane.

Pogledaj i ovo showbuzz "nevermind" Nitko nije očekivao toliki uspjeh legendarnog albuma koji je obilježio cijelu eru, prošlo je 30 godina otkako je objavljen

Kultni album izašao je 24. rujna 1991. godine. Spencer Elden tada je imao svega četiri mjeseca. Nakon ravno dvadeset i pet godina, ovaj je mladić ponovio snimanje unatoč tome što možda neće završiti kao cover nekog albuma. Skočio je u bazen u Rose Bowl Aquatic Centeru u kalifornijskoj Pasadeni i fotografirao se u istoj pozi.

'Rekao sam fotografu da bi bilo najbolje da budem gol, no on je mislio da to nije pametno, pa sam ipak obukao kupaće gaćice. Ova godišnjica mi znači mnogo. Čudno je da sam to napravio kad sam imao četiri mjeseca te da je to postala jedna od fotografija za koju cijeli svijet zna', kazao je Spencer Elden za New York Post.
 

 

 

El legendario álbum "Nevermind" de la agrupación Nirvana cumple 25 años y para celebrarlo, Spencer Elden, el bebé de la portada, se muestra en una sesión de fotos ya con la misma edad del disco. #Nirvana #nevermind #spencerelden

A photo posted by Diario El Norte (@diarioelnorteanz) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene