Jeste li znali?

Ovo je jedno od najsigurnijih mjesta na svijetu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Samo na portalu Dnevnik.hr pogledajte kako izgleda predsjednička limuzina u nadolazećem akcijskom spektaklu 'Misija: Bijela kuća'!

Znate li što je 'Zvijer'? To je službeni nadimak automobila u kojem se vozi Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država. Službeno ime mu je 'Ground Force One'. Radi se o ogromnoj limuzini koja je otporna na metke i razne oblike udaraca, automobilu čija su vrata poput trezora i koja je visoka čitavih 180 centimetara. Za osobe koje se u njoj voze često se smatra da se u trenutku vožnje nalaze na jednom od najsigurnijih mjesta na svijetu.

Pogledaj i ovo Jamie Foxx misterij već tjednima Isplivale bizarne tvrdnje o stanju slavnog glumca povezane s cjepivom protiv korone, pišu da je oslijepio i ostao paraliziran

U nadolazećem filmskom hitu 'Misija: Bijela kuća' kojeg je režirao Roland Emmerich („Dan nezavisnosti“, „Dan poslije sutra“, „2012.“), Channing Tatum kao bivši vojnik koji želi postati agent Tajne službe i Jamie Foxx kao američki predsjednik u cijeloj jednoj akcijskoj sekvenci filma pokušat će iz okupirane Bijele kuće pobjeći upravo koristeći Zvijer. Ekskluzivno na portalu Dnevnik.hr možete pogledati prilog o tome kako su autori filma izgradili ovaj poznati automobil uz obilje akcijskih scena u kojima se vidi zbilja odlična izdržljivost predsjedničke limuzine.

Film 'Misija: Bijela kuća' u hrvatska kina dolazi 18. srpnja.

Kratka radnja filma:

Policajac John Cale (Tatum) upravo je dobio odbijenicu za svoj posao snova – rad u Tajnoj službi koja se isključivo bavi zaštitom Predsjednika SAD-a Jamesa Sawyera (Foxx). Ne želeći ovom vijesti razočarati svoju malu kćerku, on je vodi na razgledavanje Bijele kuće koju baš u tim trenucima napadaju do zuba naoružani pripadnici paravojne skupine. Uslijed kaosa koji će prouzročiti pad vlade i u utrci s vremenom, Cale postaje jedina nada za spas Predsjednika, svoje kćerke, ali i čitave zemlje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene