Spektakularno

Što to povezuje Buraka i Martina? Ovo vas neće ostaviti ravnodušnima

Burak Ozcivit, Martin Kutnar (FOTO: Instagram) Burak Ozcivit, Martin Kutnar (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Burak Ozcivit, Martin Kutnar (FOTO: Instagram) Galerija

Martin Kutnar je pravi virtuoz. Pokazao je to i u protekloj sezoni "Supertalenta".

Gledatelje Nove TV večeras očekuje posljednja epizoda hit serije 'Bit ćeš moja', a s jednakim uzbuđenjem, otkrio je, dočekat će ju i finalist Supertalenta Martin Kutnar. Martin je još jedanput pokazao svoje virtuozno umijeće te odsvirao glavni soundtrack iz serije.

Pogledaj i ovo Diego Siqueira (Foto: Instagram) Odskočna daska Ovim je kandidatima Supertalent promijenio život, a danas nižu i svjetske uspjehe!

"Moja majka i sestra prate seriju od njezinog početka, i kako sam ja uvijek u to vrijeme bio u drugoj sobi, ono što mi je privuklo pažnju bila je glazbena podloga serije. Jako mi se svidjela te sam preko glazbe zavolio gledati i seriju. Nakon što sam pogledao par epizoda, morao sam odsvirati tu skladbu!", otkrio je Martin Kutnar, koji je cijelu Hrvatsku oduševio svojim umijećem sviranja violončela, harmonike i klavira.

Martin je još priznao kako je on "team Kemal" kao i da jedva čeka vidjeti napetu završnicu serije. Posljednja epizoda serije neće nikoga ostaviti ravnodušnim, a tko će u konačnici pobijediti, Kemal ili Emir u njihovom posljednjem obračunu, ne propustite doznati. Dok gledatelji s nestrpljenjem iščekuju veliku završnicu serije, svakako ne propustite pogledati uradak Martina Kutnara, inspiriranim glazbenom podlogom turske uspješnice "Bit ćeš moja"!

Burak Ozcivit, Martin Kutnar (FOTO: Instagram) Burak Ozcivit, Martin Kutnar (FOTO: Instagram)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene