Dio TLZP-a

Stigla ravno iz New Yorka: Tomina kći osvaja i van plesnog podija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glazbeni geni nastavili su se u obitelji Mühlen. I dok je Tomo u žiriju popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato, njegova kćer pleše sa izvođačima.

Teško da ste primijetili Tarru Iziah in der Mühlen u svakom nastupu koji je odradila za drugu sezonu showa Tvoje lice zvuči poznato. No, upravo nju ćemo viđat i u sljedećim transforamcijama. Tarra je kćeri producenta Tome in der Mühlen koja je jedna od plesačica showa.

Pogledaj i ovo Mario Roth i Antonia Dora Pleško kao Guns'N'Roses, TLZP "Da mi je netko ikada rekao…" Evo zbog koga se Mario Roth naježio od glave do pete, priznao je da ovo nije očekivao od jedne djevojke!

AFTER PARTY Maja s ekipom slavila do jutra, objavila na Instagramu

'Oduvijek sam htjela nastupati za mnogo internacionalnih izvođača, a na pozornici showa Tvoje lice zvuči poznato ostvarujem svoj san iako nisu originalni izvođači’
, kaže Tarra Iziah in der Mühlen.

'Inače se bavim suvremenim plesom, tu sam se našla. U New Yorku sam počela sa suvremenim plesom na Alvin Ailey akademiji kad sam imala samo 3 godine, trenutačno studiram na Martha Graham akademiji u NYC pa se tu najsigurnije osjećam. Ali naravno je uvijek zabavno obući  štikle i malo komercijalu otplesat za televiziju’, kaže uvijek nasmijana Tarra.

A što je još otkrila i kako je raditi s tatom na setu, pročitajte u intervjuu na službenoj stranici tvojelice.dnevnik.hr.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene