Rock Queen

Minea o rock počecima: 'Bila skromna i sramežljiva'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S dolaskom rujna i noćni se život vratio u grad. Sinoć je održana premijera filma "Rock kraljica" s legendarnom Meryl Streep u glavnoj ulozi. Slavna Oskarovka za potrebe uloge je propjevala te čak mjesec dana nije razgovarala s kćeri koja s njom glumi u filmu.

Godišnji odmori već su gotovo svima, pa i domaćim zvijezdama, završeni. Krenula je i sezona premijera, a bila je to dobra prilika da se poznate dame sa svojim prijateljima i partnerima upute u kino. Kad Meryl Streep glumi, očekivanja su velika. Mnogi će za nju reći da je apsolutna kraljica velikog platna, a sada se na isti vratila kao rock kraljica.

Pogledaj i ovo Minea, Igor Mešin i Filip Detelić, TLZP - 8 Dovela ih u red Minea zbog trzavica među voditeljima morala intervenirati na pozornici: "Dečki moji, pa zar i na televiziji?"

U ovom filmu Streep glumi s kćeri Mamie Gummer. A kako bi ono što se događa ispred kamera bilo što realnije, redatelj je majci i kćeri zabranio da razgovaraju u pauzama za vrijeme snimanja. A raditi s članovima obitelji uvijek je, kažu, najteže.

Među poznatima koji su došli pogledati film bila je i Minea. Svoj pjevački put Minea je počela u rock bendu, no kako kaže nikad se nije osjećala kao rock kraljica.

Minea: 'Plakala bih kod kuće, što sam sve taj dan vidjela...'

'Više sam bila skromna i sramežljiva. U principu je to bio jedan izlet, onako nenadani u mom životu. Naravno da mi nije žao, Kontesa Nera je dio mog djetinjstva, rock pjesme koje sam pjevala tada, danas ih volim poslušati ali više ih ne pjevam jer sam ja odrastrala uz jedan lagani rock period u mom životu', rekla je Minea.

'Mogu reći da snimam nove pjesme, bit će novih pjesama u glazbenom pitanju i novih glazbenih suradnji i puno, puno posla. Što se tiče privatnog života ja to nekako držim za sebe i ako će biti neke važne vijesti sigurno ćete znati'.

Što su ostale zvijezde rekle saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene