Atraktivan vizual

Gotovo milijun i pol čitatelja svaki mjesec klikne na Showbuzz.hr! Pogledajte redizajn i novosti sadržaja uz koji se možete opustiti!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Showbuzz.hr Showbuzz.hr Showbuzz.hr Showbuzz.hr Showbuzz.hr Showbuzz.hr Showbuzz.hr Redizajn portala Showbuzz - 1 Redizajn portala Showbuzz - 2 Redizajn portala Showbuzz - 3 +0 Redizajn portala Showbuzz - 4 Galerija

Gotovo milijun i pol čitatelja svaki mjesec klikne na Showbuzz.hr, što znači da naš portal redovito posjećuje gotovo pola internetske populacije u Hrvatskoj. Kako bismo zadovoljili njihove želje i potrebe, donosimo vam novo ruho starog, dobro poznatog portala. O kakvom je redizajnu riječ i uz kakve sadržaje se možete zabaviti i opustiti, provjerila je Sanja Jurković za In Magazin.

Domaće i inozemne zvijezde nikad nisu bile bliže. Showbuzz.hr postao je sinonim za showbiz ostvarivši sjajne rezultate posjećenosti.

Pogledaj i ovo Žiri showa Ples sa zvijezdama Video je hit! Pogledajte kako su se članice žirija "Plesa sa zvijezdama" okomile na najstrožeg kolegu: "Aj mrš kući, nema ali..."

''Showbuzz.hr je najčitaniji portal u svojoj kategoriji, mjesečno ga, prema Gemius mjerenju, posjećuje gotovo milijun i 500 tisuća stvarnih korisnika, govorimo gotovo o polovini internetske populacije u zemlji, a kada govorimo o nekakvoj konzumaciji sadržaja na samom portalu, korisnici mjesečno naprave čak 75 milijuna pregleda što je zaista impresivan broj'', objasnio je Domagoj Repač, voditelj ključnih projekata Novih medija Nove TV. 

Stoga je došlo vrijeme za novo ruho. Osluškujući potrebe čitatelja, redizajn Showbuzz.hr-a donio je jednostavan, ali moćan vizualni identitet s još preglednijim sadržajem i ugodnijim korisničkim iskustvom.

''Redizajn portala je zapravo samo jedna od promjena, naime Showbuzz je dosad bio samo jedna od rubrika na krovnom portalu Dnevnik.hr, on je sada izdvojen u zasebni portal, uz to je dobio i potpuno novi vizualni identitet, novi logotip i jednu novu energiju. Novi dizajn portala je sada puno intuitivniji, pregledniji i prilagođeniji sadržaju, korisnicima omogućuje još jednostavniji pristup. Imat ćemo i interaktivne elemente i, naravno, neke novosti u samom sadržaju'', rekao je Domagoj Repač. 

Uz najnovije vijesti i zanimljivosti iz svijeta poznatih, najave nadolazećih koncerata, preporuke filmova, serija, knjiga i kazališnih predstava, tu su i najzabavniji prilozi najgledanije lifestyle emisije - InMagazin.

''Galerije su zaista na Showbuzzu nešto što korisnici jako vole i jako konzumiraju. Iako mnogi čitatelji, odnosno korisnici, i ne žele nekad možda priznati da čitaju takav sadržaj, ali brojevi onda sve to demantiraju. Imam nekako osjećaj da zadnjih nekoliko mjeseci, možda i godina, živimo stalno u nekom breaking news svijetu i vjerojatno se čitatelji žele malo udaljiti od tih tema'', zaključio je Domagoj Repač. 

A ima li za to boljeg načina od opuštanja uz lagane i lepršave teme koje nudi naš novi Showbuzz portal?

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene