Želim život!

Nova TV i Zaklada Ana Rukavina u subotu će opet okupiti brojne ljude velikog srca na tradicionalnom koncertu!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ana Rukavina - 6 In Magazin: Ana Rukavina - 5 In Magazin: Ana Rukavina - 4 In Magazin: Ana Rukavina - 3 In Magazin: Ana Rukavina - 2 +0 In Magazin: Ana Rukavina - 1 Galerija

Ove subote vas na Trgu bana Jelačića očekuje 18. po redu koncert ''Želim život'', u organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV, na kojem će vas zabavljati mnoge glazbene zvijezde. Ako ne možete biti uživo s nama, koncert možete pratiti od 21:15 na Novoj TV i svim našim online platformama te već sada pozivom na humanitarni broj 060 9000 pomoći da se san Ane Rukavine nastavi.

Nakon tri godine pauze zbog koronavirusa, Nova TV i Zaklada Ana Rukavina u subotu će ponovno okupiti brojne ljude velikog srca na tradicionalnom koncertu ''Želim život''.

''Drago mi je što se koncert opet vraća na trg, to je jedna divna atmosfera, svi ti ljudi koji se skupe i vesele tu večer. Mislim da je to stvarno nešto neprocjenjivo i drago mi je što ćemo ove godine opet svi skupa zajedno sudjelovati u svemu tome'', govori voditeljica Valentina Baus. 

''Ako još uvijek postoji nada da netko od nas, od vas poštovani gledatelji, ima odgovarajuću podudarnost neka se prijavi u Registar, isto tako pozivom na ovaj humanitarni broj možete pripomoći ne samo širenju Registra nego i edukaciju novih mladih liječnika na kojima se Zaklada Ana Rukavina dosad zaista dokazala'', dodao je voditelj Petar Pereža. 

Ako ne možete biti uživo s nama na glavnom zagrebačkom trgu, prijenos koncerta možete pratiti na programu Nove TV te na našim online platformama, na kojima pripremamo i novitete.

''Ove godine smo odlučili privući mlađu publiku, naravno kroz društvene mreže tako da će moj zadatak biti javljanja uživo na Instagramu, Tik toku, platformama Nove TV i na taj način ćemo nekako pokušati ove mlade generacije koje možda nisu upoznate s tom pričom koliko bi trebale biti pokušati privući da nas prate, gledaju, možda i dođu na koncert. Mislim da će to biti super i malo opušteniji razgovori sa svim tim ljudima koji će se odazvati u naš call centar, a to su poznate osobe iz javnog i političkog života tako da će biti zanimljivo'', objasnila je Valentina Baus.

Akcija ''Želim život'' ove godine prvi put traje dva mjeseca, do 31. prosinca, a humanitarni broj Zaklade Ana Rukavina – 060 9000 možete zvati već sada. Hvala vam na svakom pozivu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene