isprepliću se ljubav i posao

Dečko Antonije Šole priznao tko ima zadnju u njihovu ljubavnom odnosu: "Mislim da je to vrlo jasno jer ako hoćeš mir...''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Photoshoot grupe Ljubavnici - 1 Photoshoot grupe Ljubavnici - 2 Ljubavnici - 1 Ljubavnici - 2 Ljubavnici Ljubavnici - 3 Ljubavnici Ljubavnici Ljubavnici +0 Ljubavnici Galerija

Frontmen benda Ljubavnici Mario Regelja i njegova bolja polovica glazbenica Antonija Šola udružili su snage i napravili novi singl ''Zauvijek ljubavnik'' koji je Ljubavnicima priskrbio titulu jednog od najvrćenijih domaćih bendova posljednjih dana. U novom mafijaškom videospotu dečki hodaju po rubu zakona, no privatno, priznaju, prave su dobrice i uvijek spremni za feštu. Detalje su ispričali Davoru Gariću.

Radijskim eterom zaplovila je nova pjesma Ljubavnika. Povratne informacije publike na singl ''Zauvijek ljubavnik'' ono je čemu su se dečki i potajno nadali.

"Informacije su takve da mogu reći sada pa gotovo sigurno da nikad nije bilo bolje za nas s novim singlom", pohvalio se Mario.

Zauvijek ljubavnik nastala je iz pera frontmena benda, Marija, kojem je u pomoć uskočila njegova bolja polovica, glazbenica Antonija Šola.

"Antonija me podsjetila ''Hej, gdje ti ona pjesma?'' To mi se učinilo da bi moglo biti najbolje vrijeme za ovu pjesmu, Antonija je tu još dala svoj touch kako samo ona zna i evo pjesma je nastala u nekoliko sati kad smo se Antonija i ja primili posla", otkrio je.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

Zaraznu melodiju Ljubavnici su začinili mafijaškim videospotom i u njemu hodaju po rubu zakona. Jesu li i privatno takvi?

"Hmmm, oprosti, sad si me malo zatekao! Haha! Pa stvarno nije, mi smo dobri dečki, mi se bar trudimo kroz život da nemamo problema sa zakonom", kaže Mario.

Ljubavnici imaju pun ljetni koncertni raspored, a poput brojnih hrvatskih glazbenika često nastupaju i u Sloveniji.

"Ovo definitivno nije uvreda za Slovence, Slovenci imaju odlične glazbe, ali mislim da im fali malo tog zabavnjačkog spektra, oni se jako vole zabavljati, čak u nekim segmentima više nego mi", zaključio je glazbenik.

U segmetnu ljubavi Mariju cvjetaju ruže. Iako nije htio otkriti detalje romanse s lijepom Antonijom, ne krije da su sretni.

"Mogu samo reći, ono što je i najbitnije, da nam je lijepo, da uživamo, da provodimo puno vremena zajedno, da pišemo stalno neke nove pjesme, stvaramo puno. Došlo nam je lijepo vrijeme i jedva čekamo da odemo malo i na more", otkrio je.

A tko u njihovu odnosu, u kojem se isprepliću ljubav i posao, ima zadnju riječ?

"Mislim da je to vrlo jasno jer ako hoćeš mir u kući, znaš čija mora biti zadnja, tako je i u mom slučaju. Evo, priznajem!", izjavio je Mario kroz smijeh.

Ljubavnici će ovog ljeta ipak vrlo malo vremena provesti kod kuće. Koncerti su se napokon zaredali.

"Uvijek smo dobro rasoloženi, uvijek idemo s tom dobrom energijom na nastup, na naše koncerte, pogotovo kad vidiš tu količinu ljudi, tu masu. Radi li se o trgu ili nekom intimnijem mjestu, nekom klubu zatvorenom, to nas dodatno motivira da smo još bolje volje", kaže Mario.

Vi provjerite kako ''Zauvijek ljubavnik'' i njihovi ostali hitovi zvuče uživo.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Frano i Milena Lasić - 2 Frano i Milena Lasić - 3 Frano i Milena Lasić - 1 Frano Lasić +8 Frano Lasić Celebrity Frano Lasić nije se odvajao od 32 godine mlađe supruge, a ona je u haljini s prorezom sve bacila u drugi plan

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt - 4 Victoria Silvstedt - 3 Victoria Silvstedt - 1 Victoria Silvstedt - 2 +5 Victoria Silvstedt (Foto: Profimedia) Celebrity Seksi plavuši umalo je sve ispalo iz tijesnog topića, a da svi zure u nju već se dobro navikla

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene