iznenađenja u teškoj industriji

Lea Mijatović otkrila ljubavni status, ali i tko je najtvrdoglaviji član Teške industrije!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Teška industrija - 1 Teška industrija - 2 Teška industrija - 3 Teška industrija - 4 Lea Mijatović - 1 Lea Mijatović - 3 Lea Mijatović - 1 Lea Mijatović - 2 Lea Mijatović - 3 Lea Mijatović +9 Lea Mijatović Galerija

Teška industrija slavi 50-ti glazbeni pir. Prošlog ljeta, nakon šest godina, u bend se vratila i pjevačica Lea Mijatović. U novoj pjesmi''Glave tvrdoglave'' mikrofon je podijelila s Kikijem Rahimovskim. Kako je došlo do suradnje, tko je najtvrdoglaviji član Teške idustrije te kakav je Lein ljubavni status, saznajte u prilogu Anje Benete za In magazin.

''Tražili smo najtvrdoglaviju glavu na sceni i pronašli smo je u Kikiju Rahimovskom, mala šala. Ja i Kiki se znamo dugi, dugi niz godina , i prijatelji smo, i znali smo zapjevati na pozornici skupa'', osvrnula se Lea Mijatović na glazbenu suradnju s Kikijem Rahimovskim. 

"Teška industrija je bend koji je meni simpatičan i ta pjesma ''Glave tvrdoglave'', tu sam se ja našao jer je oćce poznato da sammalo tvrdoglav ...", priznao je Kiki. 

A evo tko je najtvrdoglaviji član Teške industrije:

"Ivica i ja dijelimo tu tvrdoglavost'', iskreno je rekao Vedad Hadžiavdić.

"Mislim da su i Vedo i Ivica definitvno najtvrdoglaviji. Opstali su 50 godina, održali su bend, mora biti nešto u čovjeku tvrdoglavo da se tolike godine uspješno bend održi i da slavi tako lijepu obljetnicu. Ja bih rekla da sam ja isto pomalo tvrdoglava, ali možda ne baš toliko jer evo nije bila tvrda glava kad je bio upitnik da li da se vratim u bend ili ne'', priča Lea Mijatović.

Omjer snaga se mijenja kad tvrdoglavost na glazbenom putu zamijenimo onom u ljubavnim odnosima.

''Nije bitno, bitno je da nazove netko, nije bitno tko je'', kaže Lea. 

''Ja ne znam je l' bi prvi nazvao. Neka ona nazove, je l' ? A gle...'', govori Kiki.

Znači li to da je spreman izgubiti i pravu ljubav? Spreman sam izgubiti, ali da bih ja nazvao uh...U određenim odnosima znam biti jako tvrde glave i volim pustiti prvu stranu da napravi prvi korak'', kaže. 

Ima li šta na ljubavnom planu  kod Lee?

''Nemaaaa. Kako je rekao Davor Gobac, ja volim samo sebe'', našalila se. 

Tvrdoglava ekipa završila je na Pijanoj pruzi. Zanimljivoj lokaciji u Istri, gdje su pod redateljskom palicom Sandre Mihaljević snimili videospot.

"Moram priznati da smo se dobro skuhali i Kiki i ja taj dan. Mislim da je bilo više od 30 stupnjeva  Nausprot, dio benda je snimao u tunelu gdje je bilo jako hladno. Imali smo dvije krajnosti u snimanju spota ...", ispričala je Lea. 

Teška industrija u povodu velike obljetnice planira još niz iznenađenja.

"Izlazi zanimljiva monografija Teške industrije. Znači, to je presjek od početka do današnjeg dana, što se sve događalo, tko je prošao kroz taj band .... Spremamo na jesen u Zagrebu jedan lijepi koncert s kojim ćemo obilježiti 50 godina postojanja benda'', otkrili su. 

Veterani regionalne glazbene scene imaju još štošta za ponuditi svojoj publici. I nakon pola stoljeća na glazbenoj sceni Teška industrija svoj pogon još dugo, dugo ne namjerava ugasiti.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene