Ima li treme?

Još samo nekoliko dana do početka spektakularnog showa: ''Sveta Nedelja dolazi napokon!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Bliži se Ples sa zvijezdama - 1 In Magazin: Bliži se Ples sa zvijezdama - 2 In Magazin: Bliži se Ples sa zvijezdama - 3 In Magazin: Bliži se Ples sa zvijezdama - 4 In Magazin: Bliži se Ples sa zvijezdama - 5 In Magazin: Bliži se Ples sa zvijezdama - 6 In Magazin: Bliži se Ples sa zvijezdama - 7 In Magazin: Bliži se Ples sa zvijezdama - 8 Ples sa zvijezdama - 77 Ples sa zvijezdama - 76 +20 Ples sa zvijezdama - 75 Galerija

Još nas svega nekoliko dana dijeli od početka showa ''Ples sa zvijezdama''. Sinoć su mentori zaplesali kroz studio i zagrijali zvijezde. Žiri je ekipi IN0 magazina otkrio kako već sad vide da će na plesnom podiju biti napeto. A voditelj Igor Mešin pojavio se s novom voditeljskom partnericom.

Sve je spremno za najpoznatiji plesni podij u Hrvatskoj. Kroz plesne točke novih 13 zvjezdano-mentorskih parova, komentare žirija, ali i pregršt zabavnih trenutaka vodit će nas novi voditeljski tandem. 

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Marko Ciboci Otkrio i svoju tajnu! Marko Ciboci pokleknuo pred svojim strogim imidžem i napokon napravio ono što se od njega već tjednima očekuje!

''Da, nekako često mijenjam partnere i partnerice, ove godine to je Tamara Loos, pomlađujemo kadar. Ja uvijek govorim da imam više nego što imam jer onda ti svi kažu: 'Ma da, uopće ne izgledaš tako.' Imam 50, i sad će netko reći - pa da'', našalio se Igor. 

Već ove nedjelje, ali i svake nadolazeće, poželjet ćete plesati s njima. Prvi nastup i parovi očekuju s nestrpljenjem.

''Čujem da iz režije javljaju da se partner Mario Mandarić trudi i više nego dovoljno", kaže mentorica Helena.

A kakvi su komentari za Marija Mandarića? 

''Apsolutno, to sam zadovoljna, i neka tako nastavi do kraja. Super, hvala, sljedeći!'', rekla je Helena. 

Ponešto je tu i treme, a ona se razbija na različite načine.

''To je ona pozitivna trema o kojoj svi pričaju - da, ja moram priznati da ću imati tremu sigurno jer ulazim u nepoznati teritorij'', priznao je Alen Liverić. 

''Trenerica se trudi i daje maksimum, pa moram i ja onda dati svoj maksimum. Lako s takvim učenikom, što da kažem'', zaključio je Dario Zurovec. 

Valcer - engleski ili bečki, ili pak slowfox, tango ili jive.

''To je iznenađenje, jer mogle bi neke protutaktike uletjeti, bolje ništa ne govoriti'', poručili su Alen i Ela.

Žiri je parove već škicnuo na probama.

''Sve ovisi o njima i njihovu ulaganju i užitku, ja bih rekla. Mislim da nam trebaju prenijeti užitak. Mislim da nas je prošle godine kupilo baš to da netko jako dobro interpretira taj ples.
Stvarno su nam jako jako zanimljivi kandidati ove godine i jedva čekam u šta će se oni pretvoriti, možda se baš političar pokaže kao najbolji plesač ove godine'', kažu Larisa i Franka. 

Koliko je ovaj show prepun plesnih iznenađenja, najbolje zna Igor Barberić, koji nije samo dio žirija već i koreograf showa te kreativni direktor nastupa.

''Dodajemo nove teme, imamo nekako twistove u formatu. Twist bi bio kada se nešto na što smo navikli promijeni. Bit će uzbudljivo, ja se jako veselim'', priča Igor Barberić. 

Jeste li i vi spremni zaplesati s nama?

''Nedjelja. Sveta Nedelja dolazi napokon. Svetom nedjeljom u 8 i 15'', našalili su se Dario i Helena.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 18:00 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene