Više nije tajna!

Imamo novi par na domaćoj estradi, otkrivamo koga ljubi Antonija Šola! ''Godinama smo bili prijatelji, a onda se pojavila ljubav''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Regelja Antonija Šola i Marko Regelja Mario Regelja - 2 Ljubavnici - 1 Ljubavnici - 2 Ljubavnici - 3 Grupa Ljubavnici - 2 Photoshoot grupe Ljubavnici - 1 Photoshoot grupe Ljubavnici - 2 Ljubavnici - Ona me voli - 1 +1 Ljubavnici - Ona me voli - 3 Galerija

Više nije tajna - imamo novi par na estradi! Glazbenica Antonija Šola i pjevač benda Ljubavnici Mario Regelja dugo su bili prijatelji, a onda je prijateljstvo preraslo u ljubav. Zajedno su napisali i novu pjesmu Ljubavnika. Čime ga je osvojila naša popularna pjevačica te kako najradije provode zajedničko vrijeme, Mario je otkrio samo za IN magazin!

Fotografijama na društvenim mrežama već neko vrijeme dalo se naslutiti kako su pjevačica Antonija Šola i pjevač benda Ljubavnici Mario Regelja u vezi. Nagađanja su napokon potvrđena.

Pogledaj i ovo Mario Regelja - 1 Uživaju zajedno Mario Regelja o vezi s Antonijom Šolom: ''Lijepo je kad imaš nekog tko te shvaća i razmišlja kao i ti''

''Antonija i ja smo zajedno i baš nam je lijepo, provodimo puno vremena zajedno, pišem pjesme, i baš nam je lijepo i uživamo'', priznao je Mario Regelja nakon što se o toj vezi šuškalo već neko vrijeme. 

Dvoje glazbenika veže dugogodišnje prijateljstvo koje je preraslo u ljubav.

''Nekako je tijekom tih godina poznanstva, suradnji koje smo imali i pjesama koje smo pisali došlo do ovoga'', govori Mario. 

Ne krije Mario ni čime ga je lijepa glazbenica osvojila.

''Svime. Pronašli smo se, baš smo jako slični, imamo puno toga zajedničkog, puno tema za razgovor, za rad, da uključimo jedno drugo'', govori Mario. 

I novu pjesmu Ljubavnika zajedno su napisali i nazvali je "Lijepa ženo Dalmatinko".

''Tako je ispalo slučajno, nismo gađali baš da se mora opjevati Dalmatinka, Dalmacija, tako je odgovaralo u tekstu da se spomene neka regija'', objašnjava Mario. 

Obećava frontmen Ljubavnika - doći će u pjesmama na red i djevojke iz drugih regija.

''Svakako da će biti danas-sutra, uopće ne sumnjam, i u pjesmi neka Slavonka, Hercegovka, zašto ne?'' kaže Mario. 

Pjevaju o lijepoj Dalmatinki, ali svaki od njih petorice ima svoj tip idealne žene. Poznati su kao bend s mnogo obožavateljica koje ih u stopu prate na koncertima.

Ljubavnici su popularni u Hrvatskoj, Sloveniji i drugim zemljama u regiji, a redovito prate komentare koje im ostavljaju obožavatelji.

''Jedan od boljih, nama najdraži, jest 'Kad ćete raditi Arenu?'. Kao, imate super pjesme, kad ćete raditi Arenu, to mi je super, simpatično'', kaže Mario. 

Majstori zabave nadaju se kako će ovog ljeta nastupati barem približno kao nekad.

''Da skupimo što više ljudi, da što više ljudi s nama, pleše, pjeva, ali ako se to ne promijeni u dogledno vrijeme, možda ćemo početi razmišljati o sjedećim varijantama koncerta'', kažu. 

Dobru feštu Ljubavnici jamče gdje god se pojave, a kad im je pjesme piše ljubavni par - Antonia i Mario, onda je pred njima sigurno još mnogo hitova.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene