raspričao se i o unuku

Hari Rončević supruzi je posvetio jednu od najljepših hrvatskih ljubavnih pjesama, koju je otpjevao netko drugi: "On je od nje napravio čudo!"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Hari Rončević - 1 In Magazin: Hari Rončević - 2 In Magazin: Hari Rončević - 3 In Magazin: Hari Rončević - 4 In Magazin: Hari Rončević - 5 In Magazin: Hari Rončević - 6 +0 In Magazin: Hari Rončević - 7 Galerija

''Zbogom ljube'' - singl je s kojim se nedavno Hari Rončević predstavio publici na melodijama Jadrana. Balada je to o nesretnoj ljubavi. Kako se sjeća svojeg prvog nastupa prije 30 godina, kako mu se život promijenio otkad je postao djed te koji veliki hit je posvetio supruzi, otkriva za In Magazin Hrvoje Krolo.

30 godina je prošlo od pjesme koja je Hari Rončeviću promijenila život i usmjerila ga na estradno nebo. Tadašnje Melodije Hrvatskog Jadrana za pjevača su bile odskočna daska.

"Emocija je bila ogromna. Imamo mi jedan izraz u Splitu – emocije su zaje*ane. Kad dođeš prvi put na festival ničim izazvan i nikad nisi pjevao na televiziji, u svom gradu. Još te dođe gledat, otac, mater, žena, dite, nije sve jedno. Klecala su mi koljena, ali stvarno, zato sam i sjeo na skale. Pa je ispalo da sam opičen lik, ali taj lik nije mogao stat na noge od straha, a ispao sam kul", prisjetio se Hari Rončević.

Tada je "Getanin" pušten u svijet i ostalo je povijest. Priznaje pjevač kako se ponekad od te pjesme treba odmoriti na koncertima pa na njezino mjesto dođu neke druge.

"Moram priznat da mi je nekad dosadno i onda je pokušavam ne otpjevat tu večer, ali sad mi je opet postalo super kad pjevam getanina i stvarno guštam u njemu. I sad pjevam sve u čemu guštam", ispričao je.

Za novu uzdanicu "Zbogom ljube" Hari iskreno priznaje, kako smatra da će trebati proći određeno vrijeme da publika u potpunosti prihvati posljednji singl. Pjesma je to o nesretnoj ljubavi.

"On je kao još uvijek zaljubljen u nju i zna da ga ona vara s drugim, ali nema snage otići. Još uvijek mu je bolje sa njom nego bez nje. Onda ispada sam sebi papak, ljubi je dok spava jer je ne može poljubit kad je budna, haha, i onda kad je vidio da to više nema smisla onda je išao ća", objasnio je Hari.

Hari je nedavno proslavio tri desetljeća na hrvatskoj glazbenoj sceni velikim koncertom u Lisinskom. Upravo je tamo napravio pravi mali glazbeni vremeplov svojih uspješnica. No kada bi morao odabrati koja mu je najdraža, tu se glazbenik ne može odlučiti.

"'Buntovnik' na svoj način, 'Getanin' na svoj način, duet s Doris Dragović na svoj način. Odmah sam znao da su to hitovi kad bi ih napravio. 'Kad bi se moga rodit' – 'Moj lipi anđele' – koju sam posvetio svojoj supruzi pa Oliver od nje napravio čudo od popularnosti."

Za sebe kaže da je emotivac i romantik, no ta stanja ne pokazuje često. Onaj tko ga sada najviše može raznježiti je unuk Vito s kojim najviše voli provoditi vrijeme.

"Ja bi to opisao ovako – kad sam dobio unuka kao da sam dobio trećega sina, a nisam nego je dobio moj sin. Ali to je meni takav osjećaj i takav je vjerojatno svakom djedu i baki ako želi dijelit taj osjećaj", kazao je, a otkrio je i je li mali cijeli Rončević.

"Imaju tu dvije strane, malo na nas i na stranu od nevjeste. Bitno je da bude samo dobro odgojen kao i moja djeca", istaknuo je.

A voli li djedove pjesme?

"Mali je, ima godinu i pol, ali čudno reagira, haha, ali ne zna on još", kaže ponosi djed.

Ne sumnjamo da će Hari u budućnosti napisati i tekst koji će posvetiti malenom Viti, a do tad svi možete uživati u pjesmi "Zbogom ljube".

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene