Svladali ga!

Umalo završio iza rešetaka: Frano Ridjan razotkrio zašto ga je oborila čileanska policija

Frano Ridjan i Davor Garić (Foto: IN Magazin) - 4 Frano Ridjan i Davor Garić (Foto: IN Magazin) - 4 In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan i Davor Garić (Foto: IN Magazin) - 3 Frano Ridjan i Davor Garić (Foto: IN Magazin) - 4 Frano Ridjan i Davor Garić (Foto: IN Magazin) - 2 Frano Ridjan i Davor Garić (Foto: IN Magazin) - 1 +0 Frano Ridjan i Maja Šuput (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Voditelj Supertalenta Frano Ridjan priznao nam je da zbog sramežljivosti nikad nije bio veliki šarmer i zavodnik, no da je njegova supruga pokleknula na jedan njegov drugi talent. Otkrio nam je zašto ga je policija svladala i oborila na pod, ali i u kojem je gradu zbog gledanja žena na ulici dobio iščašenje vrata.

Frano Ridjan, kojega ove godine uz Igora Mešina gledamo u ulozi voditelja showa Supertalent, spremno je odgovorio na nekoliko paprenih pitanja Davora Garića.

Pogledaj i ovo Fabijan Pavao Medvešek, Davor Bilman i Marko Grubnić nikad glamurozniji! Fabijan u čipki, Bilman u šljokicama, a Ridjan i Mešin ogrnuti u baršun: Evo kako dečki iz Supertalenta izgledaju kad se prepuste u ruke Marka Grubnića!

Prvo pitanje koje ga je dočekalo bilo je bi li da osvoji na jackpotu milijun eura to razglasio na sva zvona ili šutio kao zaliven, a on je izabrao prvu opciju.

''Ionako bi se javila sva rodbina do 17. koljena, tako da kažem, odmah'', našalio se.

Što bi učinio da vidi da se njegovoj supruzi nabacuje šarmantni, mačo-muškarac duplo zgodniji od njega.

''Ja bih tu navijao da on forsa da vidim kad će ga otpiliti. Zgodni muškarci jesu tu da se žene zainteresiraju, a onda se vrate stamenim pločama'', spremno je odgovorio.

Saznali smo da zgodnim ženama na ulici nikad nije fućkao, ali je zato priznao da ih je zato ispratio pogledom.

''A uspješno sam ih prokomentirao čak i pred suprugom'', otkrio nam je Frano.

Otkrio nam je i da je nakon prvog spoja sa suprugom pomislio da će mu jednoga dana sigurno biti žena, ali je na to ipak, kako je rekao, pričekao osam godina.

Saznali smo i da je u Čileu umalo završio iza rešetaka. 

''Pokušavao sam spasiti svoga basista koji je iz Argentine prenio dvije klementine, pa su njega utamničili jer se to ne smije, a ja sam, naravno, išao nešto objašnjavati'', ispričao na je Frano, a ostatak ove priče pogledajte u našem videu.

Više o Supertalentu čitajte OVDJE. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene