Najintimnije dosad!

Nikad viđene snimke: Otkrivaju Dianine misli i osjećaje o raspadu braka i borbi s bulimijom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dokumentarac "Dijana njezinim riječima" otkriva dosad neotkrivene Dianine misli i osjećaje.

Pogibija, u narodu omiljene Lady Di, i dvadeset godina nakon smrti i dalje jednako intrigira svjetsku javnost. U povodu obljetnice tragične nesreće napravljen je dokumentarni film, s dosad neviđenim arhivskim snimkama nastalima prije njezine smrti. Dokumentarac "Dijana njezinim riječima" National Geographica ne propustite pogledati na OYO.

Pogledaj i ovo showbuzz Dragocjeno i odvratno Prodaje se komad torte s vjenčanja Lady Di

Snimke su nastale 1991. godine, u vrijeme kad je od naroda obožavana Lady Di sudjelovala u nizu tajnih intervjua s bliskim prijateljem u ime novinara Andrewa Mortona, koji je pisao njezinu biografiju.

U to vrijeme, svijet nije znao da je brak s princom Charlesom u krizi, a snimke otkrivaju Dianine misli i osjećaje. Priča je u potpunosti ispričana njezinim riječima, a većina ih na danje svjetlo donosi Dianinu stranu priče, nikad prije nije objavljenu, pa svemu daje jednu fascinantnu, svježu i novu perspektivu o emocionalnu životu princeze iz naroda.

Kako se borila s bulimijom i postporođajnom depresijom te što je Princeza srca otkrila o svojem djetinjstvu i nesretnom braku pogledajte već sad na OYO.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene