Impresivan uspjeh!

Dino Merlin u Beču stao uz bok legendarnih Rolling Stonesa, Eltona Johna, Metallice, U2 i Lady Gage, to je uspjelo samo najvećima!

Dino Merlin - 1 Dino Merlin - 1 Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin - 1 Dino Merlin - 2 +0 Dino Merlin - 3 Galerija

Sarajevski glazbeni čarobnjak doživio je još jedan veliki trijumf u svojoj bogatoj i impresivnoj umjetničkoj karijeri. Slavnu arenu u središtu Beča - Wiener Stadthalle, kulturni i kultni centar Austrije, rasprodao je do posljednjeg mjesta.

Dino Merlin prvi je i jedini glazbenik s ovih prostora koji je ikad ovdje nastupio i pritom ovu prestižnu arenu napunio svojim brojnim obožavateljima. To je doista impresivan uspjeh, tim više jer je tako stao uz bok najvećim svjetskim zvijezdama koje su dosad tamo nastupale kao što su Rolling Stonesi, Elton John, Metallica, Prince, Queen, Bob Dylan, U2, Coldplay, Beyonce, Lady Gaga, Rihanna i još mnogi drugi. Da uživa status superstara u Austriji i kako je očarao publiku može se vidjeti i na priloženim fotografijama koje zorno prikazuju vatrenu atmosferu.

Pogledaj i ovo Treći koncert Dine Merlina u Areni Zagreb - 11 Ostaje još jedna večer! Dino Merlin održao je treći spektakularni koncert u Areni Zagreb, na pozornici mu se pridružio poznati regionalni šarmer!

Njegov show na aktualnoj turneji „Mi“ nudi neponovljivo iskustvo i publici pruža fantastičnu energiju što je bilo jasno već od prvih taktova pjesme „Da šutiš“ u osvježenom aranžmanu nakon koje su se tijekom dvoipolsatnog koncerta nizali dobro poznati evergreeni i bezvremenski hitovi, a u nekoliko navrata tijekom nastupa njegov performans nagrađen je gromoglasnim i neprekidnim ovacijama. Čitava produkcija u rangu najviših svjetskih standarda, praćena impozantnim svjetlosnim i specijalnim efektima, uz izrazitu scensku energiju ovog karizmatičnog umjetnika, upisala je bečki koncert Dine Merlina zlatnim slovima u povijest kako ove slavne arene, tako i njegove karijere.

"Ovo sinoć je bilo nešto posebno i jedan od najznačajnijih koncerata u mom životu na koji sam jako ponosan. Podrška moje publike tjera me da dajem svoj maksimum, ali mi daje i snagu i elan koji mi je za to potreban i zahvalan sam na tome, poručio je nakon koncerta slavni umjetnik.

Nakon potpuno rasprodane turneje u Hrvatskoj, Sloveniji, Švedskoj, Italiji i Austriji, koncertni spektakl Dine Merlina nastavit će prenositi dobre vibracije i pozitivnu energiju diljem Europe.

Novu godinu dočekat će s najvatrenijim obožavateljima u jednom prestižnom hotelu u Dubrovniku, a dan kasnije nastupit će na open-air koncertu u Budvi ispred starih gradskih zidina. Na proljeće i ljeto iduće godine namjera mu je prirediti velike spektakle u Zagrebu, Splitu, Beogradu i Skopju. Planovi su već daleko odmakli, a obožavatelji iz cijele regije željno iščekuju objavu datuma.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek +30 Maja Šuput Celebrity Šuput kao da je stigla s kraljevskih dvora: Pogledajte iznenađenje koje je priredila za zadnju polufinalnu emisiju Supertalenta!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić zauzela pozu zbog koje su svi zumirali jedan detalj na fotki, ultrakratka haljina nije puno toga pokrila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene