dostojan nasljednik!

Sin Siniše Vuce očarao žensku publiku u Splitu! Pogledajte novi imidž ovog zgodnog mladića kojeg su povezivali s Domenicom

In Magazin: Vilibald Vuco - 7 In Magazin: Vilibald Vuco - 7 DNEVNIK.hr 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vilibald Vuco - 1 Vilibald Vuco - 2 Vilibald Vuco - 3 Vilibald Vuco - 4 In Magazin: Vilibald Vuco - 6 In Magazin: Vilibald Vuco - 7 In Magazin: Vilibald Vuco - 8 In Magazin: Vilibald Vuco - 9 Domenica, Alan i Vilibald Vuco - 4 Domenica, Alan i Vilibald Vuco - 5 +19 Siniša, Katarina i Vilibald Vuco Galerija

Vilibald Vuco i Beta Sudar zajedno su izveli pjesmu "Molim te vrati se" na Splitskom festivalu i tako ugodno iznenadili sve prisutne.

Sin pjevača Siniše Vuce, Vilibald mamio je poglede obožavateljica na Splitskom festivalu zbog svoje nove frizure koju je u potpunosti skratio.

Naime, kratka frizura otvorila mu je lice te su njegove linije, brada i zubi pali u prvi plan.

Kako vam se sviđa Vilibaldova nova frizura?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Na pozornici se pojavio u društvu glazbenice Bete Sudar te je s njom izveo Vucin stari hit "Molim te vrati se", a Siniša ih je ponosno bodrio iz prvih redova.

"Tek sam jučer upoznala Vilibalda, i super je dečko! Imamo puno zajedničkih tema, volimo pjesmu i nogomet - oboje smo ga trenirali", izjavila je Beta za Slobodnu Dalmaciju.

Vilibald je na sebi imao crnu košulju i crne elegantne hlače, a na nogama su se isticale lakirane cipele.

Inače, Vilibald je sudjelovao u jednoj epizodi showa "Ples sa zvijezdama" što je mnogima ostalo u sjećanju.

Šuškalo se i da su on i Domenica Žuvela, s kojom je plesao, nešto više od prijatelja, međutim oni su to opovrgnuli i pjevačica je priznala da ima dečka, ali da to nije on.

"S Domenicom se intenzivno družim zadnjih par godina. Upoznali smo se u Splitu, preko zajedničkih prijatelja. Imamo sličnu energiju, volimo društvo, zabavu i zezanciju. Ona je stvarno divna osoba, jako je dobra i nježna, a opet pomalo divlja, što meni odgovara. Između nas nema ništa više od prijateljstva. Osim toga, prijatelj sam i s njezinim dečkom", izjavio je Vilibald tada za Slobodnu Dalmaciju.

Vuco osim Vilibalda, ima kćeri Brigitu i Katarinu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 +26 Jelena Karleuša - 3 Celebrity Karleuša bez donjeg rublja stala na kraj komentarima na račun njenog izgleda i korištenja fotošopa, svima je ovo zapelo za oko!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju William Levy - 2 William Levy - 1 William Levy - 3 William Levy - 2 +14 William Levy (Foto: Instagram) Celebrity Seks skandali i afere umalo su uništili njegovu svjetsku karijeru, a sve je najviše šokirao broj žena s kojima je navodno prevario svoju suprugu!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene