Pogledajte kako izgleda!

Samozatajna Vucina kći otela je svu pozornost kad se pojavila u društvu oca i brata o kojem su nedavno svi pričali zbog Domenice!

Siniša i Vilibald Vuco Siniša i Vilibald Vuco Miroslav Lelas/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša, Katarina i Vilibald Vuco Siniša i Vilibald Vuco Domenica, Alan i Vilibald Vuco - 5 Domenica, Alan i Vilibald Vuco - 4 Domenica, Alan i Vilibald Vuco - 3 Domenica, Alan i Vilibald Vuco - 2 Domenica i Vilibald Vuco - 4 Domenica i Vilibald Vuco - 2 Domenica i Vilibald Vuco - 1 Vilibald Vuco +11 Domenica i Vilibald Vuco - 6 Galerija

Katarina, Siniša i Vilibald Vuco pojavili su se na Splitskom festivalu gdje su otac i sin zajedno izveli pjesmu "Ludo srce".

Siniša Vuco i njegov sin Vilibald napravili su pravi show na ovogodišnjem Splitskom festivalu, na kojem su zajedno nastupili izvevši pjesmu "Ludo srce".

Pogledaj i ovo In Magazin: Vilibald Vuco - 7 dostojan nasljednik! Sin Siniše Vuce očarao žensku publiku u Splitu! Pogledajte novi imidž ovog zgodnog mladića kojeg su povezivali s Domenicom

Osim publike, podršku im je došla dati i Katarina Vuco, samozatajna starija kći popularnog pjevača koju ne viđamo u javnosti, a koja je svojom ljepotom privukla veliku pozornost. Katarina je za festivalsku večer odjenula dugu zelenu haljinu i ružičasto-crvene sandale, a s bratom i ocem nasmiješena je pozirala fotografima.

Osim Vilibalda i Katarine, Vuco ima i kćer Brigitu, koja je javnosti postala poznata nakon nastupa na Dori, sina Luku Marina, a Vilibaldovo sudjelovanje u jednoj epizodi showa "Ples sa zvijezdama" mnogima je ostalo u sjećanju. 

Šuškalo se i da su on i Domenica Žuvela, s kojom je plesao, nešto više od prijatelja, međutim oni su to opovrgnuli i pjevačica je priznala da ima dečka, ali da to nije on.

"S Domenicom se intenzivno družim zadnjih par godina. Upoznali smo se u Splitu, preko zajedničkih prijatelja. Imamo sličnu energiju, volimo društvo, zabavu i zezanciju. Ona je stvarno divna osoba, jako je dobra i nježna, a opet pomalo divlja, što meni odgovara. Između nas nema ništa više od prijateljstva. Osim toga, prijatelj sam i s njezinim dečkom", izjavio je Vilibald tada za Slobodnu Dalmaciju.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 2 Blanka Vlašić Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić - 1 +15 Ruben Van Gucht Celebrity Blanka Vlašić prvi put pokazala goli trudnički trbuščić: Pozirala je na plaži, a uživa s još jednom trudnicom!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Petar Grašo Jelena Rozga i Nina Badrić Petar Grašo Petar Grašo i Nina Badrić +22 Petar Grašo i Nina Badrić Celebrity Grašo na rođendanu Nine Badrić tulumario bez supruge Hane, pogledajte u čijem se društvu zabavljao!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene