Daruje od srca

KAKVA ŽENA Lijepa, vrijedna, racionalna i štedljiva!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Imati puno obaveza, u posljednjem mjesecu u godini, može biti itekako otežavajuće kada je pitanju kupovina poklona. Jako to dobro zna Vanda Winter pred kojom je najpoznatiji mjuzikl današnjice, Mamma Mia, u varaždinskoj Areni!

Božić i varaždinski nastup! Ovaj će mjesec zasigurno biti puno strke u životu poznate glumice i galzbenice. 18. prosinac je blizu, a Varaždin nestrpljivo čeka najpoznatiji mjuzikl. - Nemamo posebne pripreme. Osim što predstavu igramo gotovo svake večeri u Komediji, pa u tom smislu mogu reći da marljivo održavamo kondiciju i kontinuitet. Uzbuđeni smo svakako, i veseli, zbog susreta s novom publikom! – kazala je Vanda koja se, nakon nastupa, veseli blagdanima. - Bit će privatan, u krugu najbližih. Znam da Božić stiže i veselim se slobodnim trenucima. Primjećujem da je grad već dobrano u slavljeničkom ruhu, međutim ja sam još debelo u radnom modusu i koncentraciji, tako da ne stignem puno razmišljati o opuštanju. – iskrena je bila prošlogodišnja sudionica showa Tvoje lice zvuči poznato.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 10 Mladi par! Pjevača iz našeg hit-showa i njegovu suprugu spojila je ljubav prema vjeri, ona se skriva se od medija, no glumila je u jednom njegovom spotu

Balkanske ljepotice koje su zaludile svijet

Ipak, već zna čime će razveseliti najbliže. - Nastojim kupiti ono što znam da si osoba kojoj kupujem želi ili ono što voli. Ili čak, u dogovoru, ono što treba - zašto ne? Uvijek darujem od srca. - otkriva Vanda, te dodaje. - Inače sam racionalna i štedljiva, pa me potrošačka ludnica ne baca "na koljena". U takvim fazama si dam oduška bez grižnje savjesti i mislim samo o tome koliko ću time razveseliti druge, ali i sebe. I Bogu hvala, dok to mogu! Problem je jedino utoliko što zbog posla najčešće jurim u zadnji tren. Ali, to je sad takav period, pa ni to nije drama.

KAMO ZA NOVU GODINU: VIDEO koji je nasmijao cijelu regiju!

Mjuzikl koji je do sada vidjelo preko 52 milijuna ljudi u 40 zemalja svijeta, među ostalima i na Broadwayu, dobio je svoje izdanje na hrvatskom jeziku, a za uloge su pomno odabrani renomirani domaći glumci i izvođači koji su prošli strogu i napornu audiciju. Među njima su Renata Sabljak, Vanda Winter, Đani Stipaničev, Ervin Baučić, Mila Elegović i brojni drugi. Režiju i koreografiju potpisuje Igor Barbarić, dirigira Dinko Appelt, a u orkestru sviraju brojni poznati i priznati domaći glazbenici. Nakon brojnih predstava u matičnom kazalištu, mjuzikl Mamma Mia krenuo je na turneju diljem Hrvatske, a 18.12.2015. svoju vrhunsku predstavu održat će u Areni Varaždin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene