prekipjelo joj!

Meri Cetinić ljutita zbog fotografije koja je objavljena uz njezino ime, nije se prvi put našla u ovakvoj situaciji

Meri Cetinić Meri Cetinić Neja Markičević/Cropix 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Cetinić Jasna Zlokić i Meri Cetinić Jasna Zlokić i Meri Cetinić Jasna Zlokić i Meri Cetinić Koncert Trag u beskraju, Meri Cetinić Meri Cetinić Meri Cetinić i Ante Gelo Meri Cetinić Meri Cetinić Meri Cetinić +8 Meri Cetinić Galerija

Meri Cetinić objavila je sliku križaljke u kojoj uz njezino ime stoji fotografija druge pjevačice.

Naša legendarna pjevačica Meri Cetinić objavila je ljutiti status na svojem profilu na Facebooku jer ju je netko, po sada već tko zna koji put, zamijenio s jednom jednako poznatom kolegicom.

Naime, Meri je objavila sliku križaljke u kojoj uz njezino ime stoji fotografija Jasne Zlokić.

"U križaljci piše da je na slici 'naša pjevačica Meri' i vi trebate upisati Cetinić! A je li na slici zaista Meri!? K'o da stave sliku Josipe Lisac, a vi trebate upisat da je to Gaby Novak!?" ljutito je poručila Meri.

"Nije to naša Meri", "Obje ste naše drage dive, a ovo ide na dušu autoru križaljke i uredniku koji je objavio", "Jedino što zajednički dijele je divan glas", "Autor križaljke bi se morao ispričati za ovako veliku grešku", podržali su je obožavatelji u komentarima.

Meri je i prije upozoravala na ovu učestalu zabunu, koja joj, očito, dosta smeta.

"Ova manipulacija i svinjarija ponavlja se već jako dugo po medijima. Stave sliku Jasne Zlokić i napišu da sam to ja. Tako mi prošle godine za moj jubilarni koncert za 40 godina samostalne karijere novinarka iz našeg poznatog časopis zatraži intervju, ali da me slika sa unučicom, iako je ja nemam, ali ima Jasna. Ili dođe novinarka iz Zagreba i napravi cijelu reportažu s mojim slikama u Blatu na Korčuli i onda objavi tekst u kojem se cijelo vrijeme spominje kako "skitnica" provodi svoje vrijeme u Blatu. Ili izađe LP s najvećim hitovima osamdesetih i među njima "Samo simpatija" s mojim imenom, a na naslovnici ploče velika fotografija Jasne Zlokić, iako na ploči nema niti jedna njezina pjesma. Eto, i na križaljci čitatelji trebaju napisat moje ime, iako je na slici Jasna!? Sve to slučajno!?" napisala je ranije Meri na Facebooku.

O svemu je jednom prilikom progovorila i Jasna Zlokić.

"Tko ne zna Meri Cetinić i njezin opus i predivni glas i sve ono što je dala glazbi, je li, to je malo upitno jer mislim da ona spada u jednu glazbenu kulturu", kazala je Zlokić u IN Magazinu.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 1 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 2 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 3 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent - 4 +18 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 5 Celebrity U povijesti Supertalenta ovo se nikad nije dogodilo: ''Mi smo svi ovdje u velikom problemu, ja nikad nisam nikoga ovako čula...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora i Taika Waititi Channing Tatum i Zoe Kravitz Kim Kardashian Kate Beckinsale +26 Salma Hayek Celebrity Holivudska elita opustila se na DiCaprijevu rođendanskom tulumu, paparazzi su ih uhvatili nakon što su popili koju čašicu više  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene