"Ljubav u doba tabloida"

Domaći glazbenik i glumica nisu bili sretni kad se doznalo da su par, no više ne skrivaju da su zaljubljeni!

Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Luka Tralić Shot i Mirela Priselac Remi Luka Tralić Shot i Mirela Priselac Remi Tara Rosandić (Foto: Mateja Vrcković) Glumica Tara Rosandić (Foto: IN Magazin) Tara Rosandić (Foto: Dnevnik.hr) Tara Rosandić i Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Tara Rosandić (Foto: Dnevnik.hr) +7 Tara Rosandić u vjenčanici (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Tara Rosandić i Luka Tralić Shot mjesecima su uspjeli skrivati svoju vezu od javnosti, a sada dijele zajedničke fotografije.

Glumica Tara Rosandić i glazbenik Luka Tralić Shot, frontmen grupe Elemental, više ne skrivaju da su u vezi.

Pogledaj i ovo Tara Rosandić i Luka Tralić Shot poruka je jasna Novi par na domaćoj sceni! Glumica i glazbenik nakon mjeseci skrivanja na pomalo čudan način potvrdili da su u vezi

Par je zajedno bio na svečanoj dodjeli nagrada hrvatskog glumišta u zagrebačkom HNK-u, a Tara je na svojem profilu na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tara Rosandić (@tara_rosandic)

"Ma, divni, najdivniji", "Predivni", neki su od komentara koje su dobili ispod fotke, a nanizali su se i brojni emotikoni srca.

Tara i Luka nisu bili sretni kada se u javnosti doznalo da su par.

"Ljubav u doba tabloida", napisala je Tara u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu nakon što je u medijima objavljeno da su u vezi, a oboje su na njoj pokazali srednji prst.

Glumica i glazbenik mjesecima su uspješno skrivali da su par iako su zajedno fotografirani još u rujnu na Zagreb Design Weeku.

Luka je od Tare stariji 11 godina, a u prošlosti je ljubio kolegicu iz grupe Mirelu Priselac Remi, s kojom je nakon prekida 2004. godine ostao u prijateljskim odnosima.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie - 5 Margot Robbie - 7 Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) +13 Margot Robbie (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Slavna ljepotica otkrila što se krije iza škakljive scene s Leonardom DiCaprijem: "Neću lagati, morala sam to učiniti"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 1 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 2 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 3 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 4 +25 Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 5 Celebrity Marko Pecotić i Silvia Dvornik u prvom službenom pojavljivanju kao par nisu mogli sakriti koliko su zaljubljeni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene