Imala je samo 22 godine

Slavna ljepotica otkrila što se krije iza škakljive scene s Leonardom DiCaprijem: "Neću lagati, morala sam to učiniti"

Margot Robbie i Leonardo DiCaprio Margot Robbie i Leonardo DiCaprio Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie - 5 Margot Robbie - 7 Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie Margot Robbie - 3 +7 Margot Robbie - 1 Galerija

Margot Robbie priznala je kako joj nije bilo svejedno snimati intimne scene s Leonardom DiCaprijem te je otkrila čime je pokušala sakriti tremu.

Holivudska glumica, koja nosi i titulu jedne od najljepših žena svijeta, Margot Robbie otkrila je da joj je trebalo dodatne hrabrosti prije snimanja škakljivih scena u spavaćoj sobi s Leonardom DiCaprijem, s kojim se pojavila u filmu "Vuk s Wall Streeta".

Pogledaj i ovo Margot Robbie (Foto: AFP) Tko bi ju zaboravio? Sjećate li se filmske scene kojom je Margot Robbie očarala Hollywood i gledatelje?

32-godišnja Margot priznala je da je popila nekoliko čašica tekile kako bi pokušala smiriti živce prije snimanja intimnih scena, a u to je vrijeme imala samo 22 godine. Zaključila je da iako je izgledala samouvjereno na ekranu, to nikako nije bio slučaj u stvarnom životu.

"Neću lagati. Popila sam nekoliko tekila prije te scene jer sam bila nervozna, jako, jako nervozna', izjavila je u jednom od intervjua. 

Jedna od takvih scena prikazuje Margot kako pokušava zavesti Leonarda, koji je od nje stariji 15 godina, i to u dječjoj sobi njihove kćeri, a ostala je jedna od najzapamćenijih u cijelom filmu.

Film Martina Scorseseja iz 2013. godine temelji se na priči o stvarnom njujorškom brokeru Jordanu Belfortu (Leonardo DiCaprio), a Margot glumi njegovu suprugu Naomi Lapagliu.

Unatoč tome što je prije snimala uspješne uloge poput one u australskoj seriji "Susjedi", upravo joj je uloga Naomi donijela svjetsku slavu.

"Snimala sam scene koje su vodile do seksa ili je seks upravo završio, ali nisam snimila scenu seksa od početka do kraja kao u 'Vuku s Wall Streeta'. To mi je bilo prva", rekla je glumica jednom prilikom za Vanity Fair.

Iako joj je tada možda bilo teško, zvijezda je otad glumila u nizu projekata, a uskoro ćemo ju gledati u nadolazećem filmu Barbie kao istoimenu lutku, u kojem glumi i slavni glumac Ryan Gosling, koji će utjeloviti njezina ljubavnog partnera Kena.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Davor Bilman +28 Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek Celebrity Šuput objavila jednu od luđih fotografija, ne zna se krade li veću pažnju ona ili rekvizit pored kojeg je pozirala

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +27 Ivana Knoll - 3 Zanimljivosti Još jedno vruće izdanje naše najseksi navijačice, objavila kadrove koje je snimila za njemačke medije: "Ti si čudo od žene!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene