poruka je jasna

Novi par na domaćoj sceni! Glumica i glazbenik nakon mjeseci skrivanja na pomalo čudan način potvrdili da su u vezi

Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Luka Tralić Shot i Mirela Priselac Remi Luka Tralić Shot i Mirela Priselac Remi Tara Rosandić (Foto: Mateja Vrcković) Glumica Tara Rosandić (Foto: IN Magazin) Tara Rosandić (Foto: Dnevnik.hr) Tara Rosandić (Foto: Dnevnik.hr) Tara Rosandić i Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Tara Rosandić (Screenshot: Video) +4 Tara Rosandić (FOTO: Anamaria Batur) Galerija

Tara Rosandić i Luka Tralić Shot zajedničkom fotografijom na Instagramu potvrdili su da su u vezi.

Glumica Tara Rosandić u vezi je s glazbenikom Lukom Tralićem Shotom, frontmenom grupe Elemental.

Pogledaj i ovo Tara Rosandić i Luka Tralić Shot "Ljubav u doba tabloida" Domaći glazbenik i glumica nisu bili sretni kad se doznalo da su par, no više ne skrivaju da su zaljubljeni!

Novi par na domaćoj sceni vezu je potvrdio na Instagramu, i to na zanimljiv i pomalo nepristojan način.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tara Rosandić (@tara_rosandic)

"Ljubav u doba tabloida", napisala je Tara u opisu fotografije na kojoj oboje kameri pokazuju srednji prst, a iako se očigledno ne žele eksponirati, vezu su potvrdili i za medije.

"Da, skupa smo, družimo se, lijepo nam je", kratko je kazala Tara za Gloriju.

Glumica i glazbenik mjesecima su uspješno skrivali da su par iako su zajedno fotografirani još u rujnu na Zagreb Design Weeku.

Luka je od Tare stariji 11 godina, a u prošlosti je ljubio kolegicu iz grupe Mirelu Priselac Remi, s kojom je nakon prekida 2004. godine ostao u prijateljskim odnosima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Kristina Burja +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik u potpuno prozirnoj majici i bez grudnjaka ponosno pokazala rezultate operacije grudi

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Naša najpoznatija navijačica opet je svjetska senzacija, pogledajte zašto je dospjela u američke, britanske i druge strane medije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene