u zajedničkom izlasku

Ovaj domaći par nije bio sretan kada se doznalo za njihovu vezu, što su pokazali i nepristojnom gestom, ali više se ne skrivaju!

Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Luka Stanzl/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot - 3 Tara Rosandić i Luka Tralić Shot - 1 Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot +11 Tara Rosandić u vjenčanici (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Tara Rosandić i Luka Tralić Shot pojavili su se zajedno na druženju povodom najave 16. Weekend Media Festivala.

Glumica Tara Rosandić i glazbenik Luka Tralić Shot, frontmen grupe Elemental, dugo su uspjeli skrivati svoju vezu od javnosti i nisu bili sretni kada se doznalo da su par.

No sada su se zajedno pojavili na druženju povodom najave 16. Weekend Media Festivala u Zagrebu, gdje su zagrljeni i nasmiješeni pozirali fotografima.

Podsjetimo, za njihovu vezu doznalo se krajem prošle godine, a tada su je i sami potvrdili zajedničkom fotografijom na Instagramu, na kojoj oboje pokazuju srednji prst, uz opis: "Ljubav u doba tabloida."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tara Rosandić (@tara_rosandic)

Otad se više ne skrivaju i često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a nedavno su snimljeni i kako se ljube na klimatskom prosvjedu u Zagrebu povodom Dana planete Zemlje.

Glumica i glazbenik mjesecima su uspješno skrivali da su par, a prvi su put zajedno fotografirani još u rujnu prošle godine na Zagreb Design Weeku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Rosandić (@tara_rosandic)

Luka je od Tare stariji 11 godina, a u prošlosti je ljubio kolegicu iz grupe Mirelu Priselac Remi, s kojom je nakon prekida 2004. godine ostao u prijateljskim odnosima.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Garavi - 1 Garavi - 2 Garavi - 3 Garavi - 4 +0 Garavi - 5 inMagazin Dečki iz slavonskog benda prisjetili se mladenke koja je na dan svadbe požalila što se udala: ''Pitao sam je kako je, je l' sve OK...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Saul Lisazo - 1 Saul Lisazo - 11 Saul Lisazo- Saul Lisazo - 2 +25 Saul Lisazo - 9 Nekad i sad Markantnu zvijezdu meksičkih sapunica danas je teško prepoznati, puno se promijenio od vremena kada je lomio ženska srca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene