Objavili romantične fotke

Domaći glazbenik i glumica više ne kriju da su zaljubljeni iako nisu bili najsretniji kad se doznalo da su par

Tara Rosandić i Luka Tralić Shot - 2 Tara Rosandić i Luka Tralić Shot - 2 Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Rosandić i Luka Tralić Shot - 3 Tara Rosandić i Luka Tralić Shot - 1 Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Tara Rosandić i Luka Tralić Shot Luka Tralić Shot i Mirela Priselac Remi Tara Rosandić (Foto: Mateja Vrcković) Glumica Tara Rosandić (Foto: IN Magazin) Tara Rosandić (Foto: Dnevnik.hr) Tara Rosandić i Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) +7 Tara Rosandić (Screenshot: Video) Galerija

Tara Rosandić i Luka Tralić Shot dugo su skrivali vezu od javnosti, no ona sada ne prestaje objavljivati njihove romantične fotografije.

Glumica Tara Rosandić i glazbenik Luka Tralić Shot, frontmen grupe Elemental, relativno su nov par na domaćoj sceni i za njihovu vezu doznalo se krajem prošle godine.

Pogledaj i ovo Tara Rosandić i Luka Tralić Shot poruka je jasna Novi par na domaćoj sceni! Glumica i glazbenik nakon mjeseci skrivanja na pomalo čudan način potvrdili da su u vezi

Tada su vezu potvrdili i na Instagramu, i to na pomalo nepristojan način - fotografijom na kojoj oboje pokazuju srednji prst, uz opis: "Ljubav u doba tabloida."

Iako im je, očito, zasmetalo što je javnost doznala za njihovu vezu, sada više ne skrivaju koliko su zaljubljeni.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tara Rosandić (@tara_rosandic)

"I na dane kad nije Valentinovo: vabulj u jurejv", napisala je Tara uz njihovu zajedničku fotografiju koju je objavila dan nakon Valentinova na svojem Instagramu i uz koju se našalila na račun natpisa koji se na fotki vidi naopako.

Prije toga je i, povodom svojeg 35. rođendana, objavila njihovu romantičnu fotografiju s koncerta.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tara Rosandić (@tara_rosandic)

"Kako ste lijepi", "Slatkiši", "Neka živi ljubav", neki su od komentara koje su dobili ispod zajedničkih objava.

Glumica i glazbenik mjesecima su uspješno skrivali da su par iako su zajedno fotografirani još u rujnu prošle godine na Zagreb Design Weeku.

Luka je od Tare stariji 11 godina, a u prošlosti je ljubio kolegicu iz grupe Mirelu Priselac Remi, s kojom je nakon prekida 2004. godine ostao u prijateljskim odnosima.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica - 3 Boris Rogoznica - 1 Doris Pinčić i Boris Rogoznica Boris Rogoznica +13 Boris Rogoznica - 2 Celebrity Boris Rogoznica ponovno ljubi? Objavio je fotografiju s misterioznom plavušom s kojom uživa na putovanju

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +22 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene