"Čekajući malog frajera"

Supruga legendarnog Čombe oglasila se nakon sretne vijesti koju su neko vrijeme uspjeli skrivati od javnosti!

Marija Omaljev Marija Omaljev Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Omaljev Marija Omaljev Marija Omaljev Miraj Grbić i Marija Omaljev Miraj Grbić i Marija Omaljev Marija Omaljev Miraj Grbić i Marija Omaljev Miraj Grbić i Marija Omaljev Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Miraj Grbić - 5 +10 Miraj Grbić Galerija

Marija Omaljev objavila je fotografiju na kojoj pozira s povećim trudničkim trbuhom.

Glumački par Miraj Grbić i Marija Omaljev Grbić u slatkom su iščekivanju svojeg drugog djeteta.

Sretnu vijest objavili su na Instagramu krajem kolovoza, a Marija je tada već pokazala poveći trudnički trbuh. Otkrili su i da čekaju dječaka, a Marija se sada prvi put oglasila nakon objave trudnoće.

"Čekajući malog frajera", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira na plaži u Santa Monici u Kaliforniji, uz predivan zalazak sunca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara Omaljev (@maraomaljev)

"Kakav poklon za rođendan", komentirala je pratiteljica koja očito zna da Marija 4. prosinca slavi 41. rođendan. "Ljepotice, još koliko?", "Mama", "Čestitam", "Opet mali Čombe na putu", još su neki od komentara koje je dobila.

Marija i Miraj zajedno već imaju kćerkicu Billie, koju su dobili 2021. godine.

Par je u braku od 2008. godine, a 2013. su iz Sarajeva preselili u Los Angeles.

Miraj, koji je domaćoj publici najpoznatiji kao Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", dosad je ostvario niz uloga u popularnim američkim serijama, kao što su "S.W.A.T." i "Santa Clarita Diet" te filmskim ostvarenjima, od kojih je najzamjetnija bila u blockbusteru "Nemoguća misija: Protokol duh", a možemo ga gledati i u devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa.

Sudjelovao je i u velikom štrajku američkog sindikata SAG-AFTRA, koji obuhvaća oko 160 tisuća filmskih, televizijskih i glasovnih glumaca te srodnih zanimanja i koji je okončan ranije ovog mjeseca, nakon 118 dana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović +25 Alen Vitasović Celebrity Alen Vitasović objavio vijest koja je rastužila njegove obožavatelje: "Pun mi je klinac držati taj mikrofon i derati se po cijele noći u društvu pijanih..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Pax Jolie Pitt i Angelina Jolie Pax Jolie Pitt Brad Pitt i Angelina Jolie s djecom Pax Jolie Pitt i Brad Pitt - 5 +26 Pax Jolie Pitt Celebrity Procurila šokantna poruka sina Brada Pitta koju mu je poslao za Dan očeva: "Istina će izaći na vidjelo, ti je*eno grozno ljudsko biće"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene