Što se stvarno dogodilo?

Procurila šokantna poruka sina Brada Pitta koju mu je poslao za Dan očeva: "Istina će izaći na vidjelo, ti je*eno grozno ljudsko biće"

Pax Jolie Pitt i Brad Pitt Pax Jolie Pitt i Brad Pitt Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Pax Jolie Pitt i Angelina Jolie Pax Jolie Pitt Brad Pitt i Angelina Jolie s djecom Pax Jolie Pitt i Brad Pitt - 5 Pax Jolie Pitt Shiloh, Pax, Zahara i Knox Jolie-Pitt - 2 Shiloh, Pax, Zahara i Knox Jolie-Pitt - 3 Shiloh, Pax, Zahara i Knox Jolie-Pitt - 1 Pax Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Pax Jolie Pitt (Foto: Getty Images) +20 Pax Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Galerija

Sin Brada Pitta, Pax Jolie Pitt optužio ga je da mu život pretvorio u pakao i to još 2020. godine kada mu je čestitao Dan očeva putem društvenih mreža, a poruka je sada procurila u javnost.

Sin Brada Pitta i Angeline Jolie, Pax Jolie Pitt, nazvao je svog oca se*onjom svjetske klase zbog kojeg njegovo četvero najmlađe djece drhti od straha i to u objavi na privatnom profilu na Instagramu koju je objavio povodom Dana očeva 2020., a koja je sada procurila u javnosti, otkriva Daily Mail.

"Učinio si živote svojih najbližih stalnim paklom. Možeš sebi i svijetu govoriti što god želiš, ali istina će jednog dana izaći na vidjelo. Sretan ti Dan očeva, ti je*eno grozno ljudsko biće", napisao je Pax u šokantnoj objavi.

Angelina Jolie usvojila je Paxa iz vijetnamskog sirotišta u Ho Chi Minh Cityju 2007. godine gdje je završio sa samo tri godine gdje ga je njegova biološka majka, inače ovisnica o heroinu, ostavila kao novorođenče, a Brad ga je službeno usvojio sljedeće godine.

Kad su se Angelina i Brad razveli 2016., samo dvije godine nakon što su se vjenčali na privatnoj ceremoniji u Francuskoj, djeca su stala na njezinu stranu i to nakon navodne žestoke svađe u privatnom zrakoplovu između njihova najstarijeg sina Maddoxa i Brada. Sada je jasno da je i odnos između Paxa i Brada također problematičan jer je 19-godišnjak optužio oca da mu je od života napravio pakao.

Pax je podijelio objavu o Bradu u pričama na svom privatnom Instagram računu kada je imao 16 godina. Popratio ju je fotografijom na kojoj Brad prima Oscara za najboljeg sporednog glumca za film "Bilo jednom... u Hollywoodu" koju je on osvojio nekoliko mjeseci ranije. Da je objava vjerodostojna potvrdio je Paxov blizak izvor.

"To je račun koji koristi za prijatelje, uglavnom prijatelje iz škole. Nikada ne govori puno o svojim roditeljima, drži se za sebe, tako da je to bilo neobično", izjavio je izvor za Daily Mail.

Pax tada nije rekao postoji li određeni događaj koji ga je potaknuo na takvu reakciju ili je to kulminacija godina napetosti i to zasad nikome nije jasno.

Pax je treće dijete koje je Angelina usvojila, a osim njega bivši supružnici dijele također posvojene 18-godišnju Zaharu koja se nedavno javno odrekla očeva prezimena, 19-godišnjeg Maddoxa te troje biološke djece para, 17-godišnju Shiloh, i 15-godišnje blizance Knox i Vivienne.

Bivši supružnici upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith" 2005. godine dok je on još bio u braku s Jennifer Aniston. Tada su inzistirali da nije bilo nevjere, no nakon što se pojavila njihova zajednička fotografija s plaže u Keniji na kojoj je bio i Maddox, Jennifer je podnijela zahtjev za razvod.

No njihova bajkovita romansa raspala se 2016. godine i par nekada poznat kao "Brangelina" od tada vodi oštre bitke oko skrbništva nad djecom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić i Petar Grašo Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić - 9 Petar Grašo i Hana Huljić - 2 +25 Petar Grašo i Hana Huljić - 3 Celebrity Evo kako je Tonči Huljić shvatio da se nešto događa između Hane i Graše: "Mislio sam da je nešto, da mora doktoru..."

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kaos na koncertu Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Stefan Đurić Rasta +11 Stefan Đurić Rasta Celebrity Kaos ispred zagrebačkog kluba zbog koncerta srpskog repera: "Djeca su razočarano plakala, hrpa klinaca je bila očajna"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene