Jedna u nizu

Frontmen Aerosmitha ponovno je optužen za seksualni napad, žrtva je tad imala 17 godina

Steven Tyler Steven Tyler Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Steven Tyler Steven Tyler Liv Tyler, Steven Tyler (Foto: Getty Images) Liv Tyler, Steven Tyler (Foto: Getty Images) Steven Tyler i Aimee Preston (Foto: Profimedia) Steven Tyler i Aimee Preston (Foto: Profimedia) Steven Tyler i Aimee Preston (Foto: Profimedia) Steven Tyler i Aimee Preston (Foto: Instagram) Steven Tyler i Aimee Ann Preston (Foto: Instagram) +0 Steven Tyler i Aimee Ann Preston (Foto: Profimedia) Galerija

Još jedna žena podnijela je tužbu za seksualni napad protiv frontmena Aerosmitha Stevena Tylera.

Jeanne Bellino rekla je da je pretrpjela tešku i trajnu emocionalnu patnju nakon što ju je pjevač navodno dvaput napao 1975. godine u dobi od 17 godina, prema njujorškoj tužbi.

To je druga tužba pokrenuta protiv Tylera nakon što je Julia Misley prošle godine optužila 75-godišnjeg pjevača da je s njom imao nedopušten seksualni odnos dok je bila tinejdžerica.

U dokumentima koje je u četvrtak objavila odvjetnička tvrtka Jeff Anderson & Associates, kaže se da je Bellino kao tinejdžerica radila na modnoj reviji na Manhattanu u ljeto 1975. kada im je prijatelj organizirao susret s rock grupom Aerosmith.

U tužbi se navodi da ju je Tyler dva puta seksualno napao tijekom tog dana.

Prvi incident navodno je bio u telefonskoj govornici gdje ju je glazbenik, kako kaže, pribio uza zid, pipkao, ljubio i simulirao seks bez njezinog pristanka, a kasnije opet u hotelskom baru.

U tužbi se kao uzrok tužbe navodi "rodno motivirano nasilje". U dokumentima, Bellino je rekla da je pretrpjela i da će nastaviti trpjeti "veliku bol uma i tijela", kao i "fizičke, osobne i psihičke ozljede".

Tylerovi predstavnici zasad nisu odgovorili na zahtjev za komentar.

(Hina)

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc Matthew Perry i Matt LeBlanc - 1 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 2 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 3 +25 Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako se omiljeni Joey nosi s gubitkom Chandlera, snimljen je prvi put nakon njegove smrti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 6 +25 Milica Pavlović - 2 Celebrity Jedna od najljepših srpskih pjevačica pokazala novu promjenu na sebi: Više nije vatrena plavuša, vratila se na imidž s kojim su je svi zavoljeli!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene