Pomogao joj tata

Zaboravila je prekid s 15 godina starijim i razuzdanim dečkom, pa novo poglavlje obilježila znakovitim potezom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofia Richie se na Instagramu pohvalila novom tetovažom koju je odlučila staviti nakon prekida sa Scottom Disickom, a za nju je zaslužan njezin otac Lionel Richie.

Mlada manekenka i kćer glazbenika Lionela Richieja, 22-godišnja Sofia Richie vratila se kući nakon sunčanog odmora koji je provela na Bahamima, a ubrzo nakon toga se pohvalila novim detaljom na svom lijepom tijelu.

Pogledaj i ovo showbuzz glavna zvijezda na plaži! Namještala svoje atribute dok se njezin novi dečko skrivao: To je treći bogati nasljednik kojeg ljubi u zadnjih nekoliko mjeseci

Sofia odlučila je ukrasiti svoje tijelo tetovažom koju je tetovirala na zatiljak, a riječ je o rukom ispisanoj riječi ptica.

"Moj nadimak napisan tatinim rukopisom", napisala je Sofia uz crno-bijelu fotografiju koju je podijelila s obožavateljima.

Sofia se dodatno proslavila kao djevojka 37-godišnjeg Scotta Disicka poznatog i kao bivšeg supruga reality zvijezde Kourtney Kardashian, s kojim je vezu prekinula prije nekoliko mjeseci i čini se potpunoga preboljela. Činilo se da to baš neće biti lako jer se tijekom 2-godišnje veze nisu odvajali jedno od drugoga, ali zaokupila se putovanjima i pokazivanju svojih oblina na društvenim mrežama što joj je čini se dosta pomoglo.

Ni Scott nije dugo tugovao obzirom da je već pronašao novu ljubav i to s 19-godišnjom Amelijom Hamlin, kćeri slavnog glumačkog para Lise Rinne i Harryja Hamlina.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene