Tužni prizori

Sinead O'Connor ispraćena je na posljednji počinak, shrvani fanovi pjevali su uz Boba Marleyja, a suze su prekrile mali gradić u kojem je živjela

Ispraćaj Sinead O'Connor - 2 Ispraćaj Sinead O'Connor - 2 Afp 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ispraćaj Sinead O'Connor - 4 Ispraćaj Sinead O'Connor - 2 Ispraćaj Sinead O'Connor - 1 Ispraćaj Sinead O'Connor - 10 Ispraćaj Sinead O'Connor - 9 Ispraćaj Sinead O'Connor - 8 Ispraćaj Sinead O'Connor - 7 Ispraćaj Sinead O'Connor - 6 Ispraćaj Sinead O'Connor - 5 Ispraćaj Sinead O'Connor - 4 +15 Ispraćaj Sinead O'Connor - 3 Galerija

Irska glazbenica Sinead O'Connor ispraćena je na posljednji počinak, a od nje su se u gradiću Bray nedaleko Dublina oprostili sugrađani i fanovi koji su joj diljem mjesta ostavili cvijeće i poruke, tuga se vidjela na svakom dijeliću.

Irska glazbenica Sinead O'Connor ispraćena je na posljednji počinak, a kroz malo mjesto Bray nedaleko Dublina gdje je pjevačica živjela od nje su se oprostili sugrađani, fanovi i kolege glazbenici.

Više od 3000 ljudi okupilo se na ulicama grada kako bi oplakali zvijezdu uz jecaje dok su pjevali ''Nothing Compares to U''.

Obitelj pjevačice jutros je održala privatnu misu zadušnicu na kojoj su bili irski predsjednik Michael D Higgins i Taoiseach Leo Varadkar. Bili su tamo i članovi benda U2 Bono, The Edge i Adam Clayton. Pjevač grupe Boomtown Rats Bob Geldof također je prisustvovao pogrebu.

Tužna povorka krenula je ulicom uz obalu Braya po kojoj su uz njezinu ogradu ispred kuće bili postavljeni buketi cvijeća i oproštajne poruke od omiljene pjevačice.
Povorku je predvodio Volkswagenov kamper s kojeg su svirale pjesme Boba Marleyja, a ožalošćeni su bacali cvijeće na krov automobila u kojem se vozio lijes s pokojnom pjevačicom.

Podsjetimo, Sinead je preminula u 57. godini, a ova vijest šokirala je javnost diljem svijeta. Pamtimo ju po obradi singla "Nothing Compares 2 U", ali i po ekscentričnim istupima u javnosti po kojima je ostala poznata.

Nakon trauma koje je proživjela djetinjstvu, još ju je jedna posebno dotukla, smrt njezina sina prije nekoliko mjeseci.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 +26 Ella Dvornik - 3 Celebrity Danijela Dvornik oglasila se nakon vijesti o razvodu njezine kćeri, pomalo drskim odgovorom i fotkama s plaže rekla je što misli

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković - 9 Helena Livaković - 6 Helena Livaković - 2 Helena Livaković - 8 +27 Helena Livaković - 7 Celebrity Supruga našeg nogometnog vratara podijelila je svoj doživljaj s romantičnog mjesta na koje je otputovala s reprezentativcem, baš su uživali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene