"Zaslužuješ sve najbolje"

Pogledajte što je Severina napravila kada je ugledala sina usred koncerta, video je sve rasplakao: "Suza za suzom..."

Severina - 2 Severina - 2 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 6 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 1 Severina - 1 Severina - 5 Severina - 4 +23 Severina - 3 Galerija

Emotivan videozapis Severine sa sinom Aleksandrom raznježio je sve na TikToku, a brojni pratitelji u komentarima nisu mogli suzdržati suze na njihov zagrljaj.

Naša pjevačica Severina nastupila je u Blatu na Korčuli, a s njom je na nastupu bio i njezin sin Aleksandar. Snimke s koncerta Severina je podijelila na svom Instagramu, a jedna snimka koja je objavljena na TikToku posebno je raznježila njezine pratitelje i sve koji su videozapis vidjeli.

Naime, sa Severinom je na nastup stigao i njen sin Aleksandar koji je mamu pratio pokraj pozornice, a u jednome trenu večeri Severina je zapjevala pjesmu ''Rođeno moje''.

Emotivna pjesma potaknula je još emotivniji postupak pjevačice koja je s pozornice gledala u Aleksandra dok je pjevala stihove ''gledaju me oči tvoje, kao preslikane moje''. Potom je pokazala prema sinu i krenula hodati prema njemu, a na kraju videozapisa snažno ga je zagrlila.

''Pa rasplače me…'', ''Severina, zaslužuješ sve najbolje'', ''Dite je uz mater'', ''Kako predivno, suza za suzom…'', pisali su brojni korisnici TikToka u komentarima.

I sama pjevačica ovaj je videozapis podijelila na svojim Instagram pričama.

@_severina_vuckovic Rodjeno moje💙 njen Aleksandar🫂 #severina #aleksandar #blato #korcula #sin #foryou #viral #fypシ #viralvideo #fyp ♬ original sound - Severina

A prije ovog nastupa, Severina je Aleksandru ispunila jednu želju.

Naime, on ju je zamolio da nagovori roditelje njegovih prijatelja da ih puste na njezin koncert, a Seve je to i učinila.

Otišla je kod njih doma i objasnila im kako je naručila bus za djecu i kako će ih taj isti bus i vratiti s koncerta te da će tamo biti njezini prijatelji koji će na njih i paziti.

"Mama, je l' možeš nagovoriti roditelje mojih prijatelja da idemo večeras s Vrnika u Blato na tvoj koncert? Pa kakva bih ja to, sine, bila mama da ti ne ispunim želju...", napisala je u opisu.

Podsjetimo, Severina je godinama vodila bitku za sina kojeg je dobila s bivšim suprugom Milanom Popovićem.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović - 1 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović - 1 +25 Bojana Gregorić Vejzović - 3 Celebrity Lagani povjetarac podigao je prozirnu haljinu naše predivne glumice i tako otkrio njezine adute: ''Sve je tu, a posebno divna žena''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević - 2 Nika Barišić, Momčilo Otašević Konstantin Haag, Ana Uršula Najev, Momčilo Otašević +26 Momčilo Otašević Celebrity Crnogorski šarmer raznježio je pratitelje rijetkom fotografijom s kćeri koju ima s bivšom suprugom, evo kako se priprema za novu sezonu najgledanije domaće serije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene