miljenica cijele regije

Severina na koncertu u Crnoj Gori jednom rečenicom potpuno raspametila publiku: "Dolazim iz Splita i kamo god da dođem..."

Severina Severina TikTok/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina Severina Severina Severina Severina - 3 Severina - 14 Severina - 13 +19 Severina - 9 Galerija

Severina je održala koncert u Cetinju povodom proslave Dana nezavisnosti Crne Gore.

Naša pjevačica Severina Vučković još je jednom potvrdila status miljenice regije.

Seve je nastupila u Cetinju povodom proslave Dana nezavisnosti Crne Gore, a tijekom koncerta obratila se publici, koju je raspametila svojim riječima.

"Dolazim iz Splita i kamo god da dođem, smatraju me svojom", rekla je s pozornice, a publika joj je zapljeskala. "Vjerujte, nijedan koncert nije isti, ovaj je svakako poseban. Ja vas molim za jedan pljesak za organizatore, koji su ovo sa srcem radili večeras", rekla je, a uslijedili su još glasniji pljesak i ovacije.

@nikocmirza ❤️ #Severina#Cetinje#DanNezavisnosti ♬ original sound - Mirza

Inače, Severina je ovih dana tema žestokih rasprava na društvenim mrežama zbog obračuna sa svećenikom Tomislavom Lukačem, a više o tome doznajte OVDJE.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina kritizirala novu Vladu pa pozvala na akciju: "Nezamislivo u 21. stoljeću, osim u društvima zakopanim u patrijarhat"

Pogledaji ovo Jelena Rozga i Severina - 1 Celebrity I dalje mislite da su u estradnom sukobu? Jelena Rozga jednim potezom ušutkala fanove i dala naslutiti u kakvim je odnosima sa Severinom

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina se oglasila nakon sudskog ročišta, nije se suzdržavala ni od spominjanja imena: "I sutra mi sude zbog ljubavi lude..."

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson i Mate Bulić Marko Perković Thompson i Mate Bulić +13 Marko Perković Thompson i Mate Bulić Celebrity Thompson se vraća na pozornicu nakon duge pauze, poznato je i tko će mu se pridružiti na koncertu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić - 4 +25 Franka Batelić na Instagramu - 5 Celebrity Franka Batelić odgovorila na ljutite prozivke zbog svoje izjave o majčinstvu: "To je toliko izvučeno iz konteksta..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene