Uživaju oni!

Poznata slatkica pokazala ženstvene obline dok se provodi u zanimljivom društvu, a šuška se i da ima novog frajera!

Selena Gomez Selena Gomez Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 3 Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 3 Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 4 Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 5 Selena Gomez - 3 +12 Selena Gomez - 1 Galerija

Selena Gomez pokazala je obline u badiću dok uživa u odmoru sa svojim slavnim prijateljima Nicolom Peltz i Brooklynom Beckhamom.

Američka pjevačica i glumica Selena Gomez ovih se dana ludo zabavlja u društvu svojih prijatelja Brooklyna Beckhama i njegove supruge Nicole Peltz u Cabo San Lucasu u Meksiku, gdje je nakon dugo vremena pokazala obline u bikiniju.

Pogledaj i ovo David, Victoria, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Nema kraja drami... Uoči ponovnog okupljanja Beckham oštro odbrusio sinu, Victoria vješto izbjegla susret sa snahom

30-godišnja Selena podijelila je na društvenim mrežama snimke na kojima se mazi s prijateljima, a pritom je pokazala tetovaže na nogama i leđima, ali i lice bez šminke. Njihovo druženje potaknulo je i sve glasnija nagađanja da Selena ljubi Nicolina brata, Brada Peltza s kojim se također sve češće druži.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Njih dvoje prvi put su zajedno viđeni u studenom prošle godine, a nedavno su s grupom prijatelja otputovali u Meksiko gdje su dočekali Novu godinu, no o spomenute glasine zasad nisu javno komentirali.

Selena se u središtu pažnje našla krajem prošle godine kada je komentirala videozapis koji govori o njenoj prošlosti te rastužila svoje obožavatelje koji ju prate još od burne veze s Justinom Bieberom.

Na videozapisu s njezinim fotografijama nakon posjeta teretani na kojima je Selena vidno mršavija pisalo je: ''Razlog zbog kojeg je Selena uvijek bila mršava dok je bila s Justinom'', a potom se pojavila fotografija objašnjena.

''Selena Gomez objavila je predivni selfie i ja sam joj komentirala : ''Justin je zbilja zeznuo stvar. Svejedno vas volim oboje, Jelena zauvijek'', napisala joj je jedna obožavateljica nakon prekida s Bieberom.

Selena joj je na to ostavila komentar: ''Ne, ljubavi. On je više za modele. Ja sam prenormalna''.

Veza Selene i Justina na van je izgledala kao pravi raj, ali bila je puna uspona i padova, zbog kojih su na kraju i prekinuli ljubavnu vezu. Nakon Justina utjehu je tražila u drugim muškarcima, ali nijedna njezina veza nije dugo potrajala. 2017. godine bila je s glazbenikom The Weekndoma, a u rujnu iste godine morala je na hitnu transplantaciju bubrega i nedugo nakon toga prekinula je s glazbenikom.

Kasnije se šuškalo da izlazi s Niallom Horanom, Orlandom Bloomom, pa čak i Chrisom Evansom, ali nijedna od romansi nije bila potvrđena.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Knoll novom seksi fotkom nastavlja skupljati pratitelje pa poručila: "Bog je blagoslovio ovaj vrući nered"

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić +33 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari pozirala u pripijenoj opravici bez jednog dodatka i poslala važnu poruku ženama: ''Pozdrav djevojkama koje...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene