Drama iz pozadine

Procurile bijesne poruke Beckhamove snahe koje je slala zbog vjenčanja, neki su zbog nje završili i u suzama

Nicola Peltz Nicola Peltz Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nicola Peltz i Brooklyn Beckham - 1 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 5 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 10 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 3 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 6 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 8 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 9 Nicola Peltz Nicola Peltz Booklyn Beckham i Nicola Peltz - 1 +7 Booklyn Beckham i Nicola Peltz - 3 Galerija

Procurili neugodni detalji o organizaciji vjenčanja Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz.

Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz bilo je prikazano kao pravi dan iz bajke, no čini se kako se u pozadini odvijala prava drama, tijekom koje su i mnogi nedužni ostali u suzama.

Pogledaj i ovo Brooklyn Beckham i Nicola Peltz za Vogue - 2 A sve je bilo sjajno Victoria Beckham jednim potezom dala do znanja da snaha za nju više ne postoji? Evo kako ju je potpuno ignorirala!

Već je poznato kako se 28-godišnja Nicola posvađala sa svojom svekrvom Victorijom Beckham oko vjenčanice, no sada su procurili novi detalji o samoj organizaciji i njezinim zahtjevima i problemima koje je stvorila organizatorima vjenčanja.

Kći milijardera i investitora Nelsona Peltza surađivala je s čak tri različita organizatora, od kojih niti jedan nije zadovoljio i ostvario planove kakve je osmislila. Strani mediji prenose kako je došlo do problema u zadnji tren oko rezerviranja glazbenika i svađe s jednim od članova organizacijskog tima, koji je zbog svega završio u suzama.

Najnoviji detalji isplivali su zajedno s porukama koje je Nicola napisala jednom od njih, a koji su prikazani u tužbi njezina oca, oštroumnog i upornog biznismena koji se trenutačno natječe za mjesto u upravnom odboru Disneya. Naime, on tuži Nicole Braghin, organizatoricu vjenčanja i događanja, kao i njezinu partnericu Ariannu Grijalb, tvrdeći da mu odbijaju vratiti polog od 159 tisuća dolara koji im je dao.

Peltz i njegova supruga Claudia stupili su u kontakt s Braghin i Grijalb preko njihove tvrtke Plan Design Events u ožujku 2022. godine, nakon što su se riješili prvog planera vjenčanja Prestona Baileyja, koji je inače omiljen među zvijezdama i nejasno je zašto on prema njihovom zaključku nije bio sposoban obaviti taj posao.

U svojem pravnom podnesku 80-godišnji Peltz kaže da se Bailey susreo s izazovima dok je planirao veliko događanje koje se održalo na njihovu obiteljskom imanju u Palm Beachu na Floridi 9. travnja i navodno ga je koštao oko 3,5 milijuna dolara.

"Nicola je svjetski poznata glumica koja je glumila u filmskim hitovima i televizijskim serijama, uključujući, između ostalih, 'Transformeri: Doba izumiranja', 'Motel Bates' i 'Posljednji Airbender'. Popis uzvanika uključivao je više od pet stotina ljudi, uključujući brojne slavne osobe, sportaše, uglednike i druge utjecajne pojedince, koji su doputovali iz cijeloga svijeta kako bi prisustvovali", stoji u tužbi.

1. ožujka 2022. godine, šest tjedana prije vjenčanja, obitelj Peltz nadala se da će Braghin i Grijalb moći nastaviti tamo gdje je Bailey stao, ali devet dana kasnije, nakon što su podigle depozit od 159 tisuća dolara, odlučile su ne nastaviti suradnju s Nicolom i Brooklynom i rekle su da se ne mogu nositi s popisom VIP gostiju.

"Slavni prijatelji vjenčanog para u kombinaciji s očekivanim prisustvom mnogih visokih gostiju zahtijevali su da organizator vjenčanja ima stručnost i osoblje za planiranje, koordinaciju i izvođenje vjenčanja očekivanog kalibra i složenosti", kažu Nelsonovi odvjetnici u tužbi, a glavni problem je depozit, pa su u procesu pokušaja povrata novca otkriveni neki od intimnih detalja vjenčanja.

Tako je Nelson priložio prikaz grupnog dopisivanja između njega, organizatora i same mladenke Nicole. U nekima od njih ona im je rekla da je umorna od ispravljanja njihovih ponovljenih pogrešaka.

"Lewis Hamilton nije odgovorio. Pa objasnite zašto je njegovo ime na popisu, molim vas. Razgovarali smo s njim! Ne može doći, pa objasnite zašto ste rekli da je odgovorio da će doći", napisala je u jednoj od poruka Nicola.

Organizatorica vjenčanja pokušala je tada objasniti da nije upoznata s virtualnim popisom gostiju i da joj je potrebno više vremena da se uhvati ukoštac s tehnologijom.

"Trebam vremena za ovo. Odvojit ću trenutak da naučim sve o aplikaciji i pošaljem vam informacije. Mrzim izgledati kao budala, ali najviše mrzim što mi ne daju ono što trebam na vrijeme. Vratit ću se uskoro", odgovorila joj je jedna od organizatorica.

"To nije istina. Uopće se nije javio", uzvratila joj je Nicola.

Peltz u svojoj tužbi također iznosi sugestiju da su organizatori vjenčanja zlorabili alkohol.

"Spominjanje upotrebe alkohola i moguće zloporabe nije bilo neuobičajeno", napisali su njegovi odvjetnici u tužbi.

U jednoj poruci poslanoj otprilike tjedan dana prije spomenute prepiske Arianna je poslala poruku da ide na tekilu prije nego što joj glava eksplodira, na što je Nicola odgovorila: "Da, kraljice!!!!"

"Peltz im je pružio životnu priliku, da se njihova imena povežu s vjenčanjem dviju svjetski poznatih zvijezda, što bi njihovu tvrtku nedvojbeno vinulo u zvijezde organizacije vjenčanja. Međutim, u stvarnosti je kasnije postalo jasno da su na ovo gledali kao na priliku da iskoriste Peltzove davanjem lažnih izjava na svojoj web-stranici, osobito u vezi s iskustvom, stručnošću i sposobnošću planiranja vjenčanja", naveli su odvjetnici.

Dana 4. ožujka, koji Peltzovi odvjetnici opisuju kao dan obračuna, javili su im da su izgubili posao. Dva dana kasnije navodno su molili Nelsona i njegovu suprugu Claudiju da ne šire negativne tračeve o njima, napisavši u e-poruci: "Kako bismo izbjegli negativne tračeve, cijenili bismo da u slučaju da budete zamoljeni da komentirate naš odlazak, odgovor odražava dobar stav koji smo uložili u proces."

Obitelj je na kraju angažirala Michelle Rago iz agencije Michelle Rago Destinations, koja je sve besprijekorno organizirala.

Ali zbog utrke s vremenom Peltz tvrdi da je morao platiti Rago znatno višu naknadu od one koju bi naplatili u normalnim okolnostima. Kaže i da je nekoliko puta tražio povrat svog depozita od organizatora Planned Design Events, ali da su mu ga odbili vratiti te ih uz sve tuži i za pravne troškove.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Šojić Tatjana Šojić - 2 Tatjana Šojić - 1 Tatjana Šojić - 3 +21 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu vlasnicu kafića "San Remo" iz hit-serije, a evo kako danas izgleda i zašto ju nije lako prepoznati!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt - 3 Shiloh Jolie-Pitt - 1 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Shiloh Jolie-Pitt - 1 +18 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Nekad i sad Kći Angeline i Brada drastično promijenila izgled, odustala od ženstvenih izdanja i ponovno želi biti dječak?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene