Procurile fotke

Victoria i David Beckham oženili sina: Vjenčanje se održalo na imanju od 76 milijuna funti, a mladoženja je uzeo prezime bogate nasljednice!

David i Victoria Beckham David i Victoria Beckham Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham i Nicola Peltz David i Victoria Beckham Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Romeo i Harper Beckham Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Serena i Venus Williams Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Eva Longoria Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Gordon Ramsey Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz - 3 Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz - 1 Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz - 2 Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz - 5 +3 Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz: Victoria Beckham Galerija

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz vjenčali su se na obiteljskom imanju mladenke u Palm Beachu na Floridi, a na vjenčanju su zabranili mobitele, no paparazzi su uspjeli snimiti uzvanike i mladence.

Najstariji sin Victorije i Davida Beckhama, Brooklyn Beckham (23), oženio se glumicom i nasljednicom američkog milijardera, Nicolom Peltz (27).

Pogledaj i ovo showbuzz nahvalila buduću snahu Dobila je nadimak ledena kraljica jer se rijetko smije, a iznenadila je intervjuom u kojem se raznježila

Vjenčanje vrijedno tri milijuna funti održalo se na imanju od 76 milijuna funti čiji su vlasnici roditelji mladenke Nelson Peltz i Claudia Heffner Peltz.

Na vjenčanju su mobiteli bili strogo zabranjeni, a prava na fotografije navodno je otkupio Vogue, no paparazzi su uspjeli snimiti mladence, mladoženjinu obitelj i neke od uzvanika.

Iako su uvijek sređeni, David i Victorija za ovu su se prigodu posebno potrudili. On je nosio klasično crno odijelo, bijelu košulju i leptir mašnu, a ona elegantnu svilenu haljinu s tankim naramenicama.

Najmlađa članica obitelji Beckham, 10-godišnja Harper Seven, bila je jedna od djevojčica koje su bacale cvijeće i nosila je lepršavu bijelu haljinicu.

Među gostima su bila brojna poznata lica poput glumice Eve Longorije, teniskih sestara Serene i Venus Wlliams i chafa Gordona Ramseya.

Brooklynu su kumovi bili braća Romeo i Cruz, dok je Nicoli kuma bila njezina baka, a mladenci su za prvi ples odabrali pjesmu Elvisa Presleya "Only Fools Rush In", piše Daily Mail.

Mladoženja je navodno uzeo prezime supruge kao svoje srednje ime, pa će se tako sada zvati Brooklyn Joseph Peltz Beckham, a prije ulaska u brak s bogatom nasljednicom morao je potpisati i predbračni ugovor.

Obitelj Beckham "teška" je oko 380 milijuna funti, no njihovo bogatstvo ne može se mjeriti s onim obitelji Peltz koja na računu ima oko 1,3 milijarde funti.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandar Mišo Broz, Andrej Broz i Saša Broz Saša Broz i njezin brat Andrej Broz sa suprugom Mirtom i kćerkom Zitom Saša Broz - 1 Saša Broz - 10 +8 Saša Broz - 2 Celebrity Tri generacije obitelji Broz na okupu: Titovi sin, unuka, unuk i praunuka pozirali za zajedničku fotku!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck +1 Jennifer Lopez i Ben Affleck Celebrity Jennifer Lopez sa suzama u očima potvrdila glasine o sebi i Afflecku, prošlost se ponavlja nakon 20 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene