''Frajer je čudo!''

Mišićavi Ukrajinac zaludio je Hrvatice, neki muževi poduzeli su drastične korake: "Meni čudno što joj je, tri minute ništa ne priča"

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov - 12 Oleg Tatarynov - 10 Oleg Tatarynov - 9 Oleg Tatarynov - 15 Oleg Tatarynov - 13 Oleg Tatarynov - 4 Oleg Tatarynov - 3 Oleg Tatarynov - 2 Oleg Tatarynov - 1 Oleg Tatarynov - 3 +8 Maja Šuput, Oleg Tatarynov Galerija

Oleg Tatarynov jedan je od finalista ovogodišnje sezone showa "Supertalent", a njegov polufinalni nastup neki su pratili, a da nisu trepnuli.

Ukrajinac Oleg Tatarynov plasirao se u finale showa "Supertalent" jednom od najimpresivnijih izvedbi koje smo imali priliku vidjeti, a o kojoj će se sigurno pričati još neko vrijeme, pogotovo među pripadnicama ženskog spola.

Pogledaj i ovo Oleg Tatarynov bezobrazno zgodan Maju Šuput je raspametio ubojitim trbušnjacima i plavim okicama, a njegove seksi fotke s Instagrama nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Oleg je seksi nastupom i nevjerojatnim talentom zadivio sve koji su ga gledali, a ni Maja Šuput nije mogla sakriti koliko ju je očarao.

"Frajer je čudo! Nisam disala, a ni trepnula cijeli nastup", "Još meni čudno šta mi je ženi, 3 minute ništa ne priča", "Čini mi se da Maja je zaboravila na muža kad je vidjela drugog Tatarinova", "Moram popit tabletu za tlak", "Top topova... Nema dalje", "Čudo neviđeno, najbolji, gledam i ne vjerujem", "Ja sam ženi ugasio TV dok ovaj otpleše svoje", "Svaka čast, koji pokreti, najbolji je", "Sve nas je ostavio u transu", dio je komentara na društvenim mrežama.

Oleg se akrobacijama počeo baviti prije pet godina i vježbao do šest sati dnevno, a koliko su njegove akrobacije opasne, uvjerio se kada je prije godinu dana pao s visine od šest metara i zadobio teške ozlijede.

"Bio sam u bolnici, imao sam potres mozga, šavove po licu, ozlijedio sam koljeno i nogu i jedno vrijeme nisam mogao hodati", ispričao je u audicijskoj emisiji, a priznao je i da ga strah još uvijek proganja prije svakog nastupa.

Olegu ovo nije prvi put u Supertalentu i već se natjecao u španjolskoj i talijanskoj inačici showa, što mu je donijelo i veliku popularnost na društvenim mrežama.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone - 2 Anatacha Filimone - 1 Anatacha Filimone - 3 Anatacha Filimone - 2 +20 Anatacha Filimone - 1 Celebrity Djevojka koja je rasplakala Hrvatsku već se suočila s lošom stranom slave, no Martina Tomčić je javno otkrila kakva je ona zapravo!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 +5 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Celebrity Golišavi outfit Maje Šuput koji će se dugo pamtiti: Strateške dijelove prekrila je samo cvijećem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene