Uzbuđenje raste!

Kandidatkinje iz showa ''Ženim sina?'' krenule u avanturu života, počeli su prvi izazovi!

Ženim sina (Foto: Dnevnik.hr) Ženim sina (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ženim sina (Foto: Dnevnik.hr) Ivan iz Ženim sina (Foto: Dnevnik.hr) Mama Dubravka (Foto: Dnevnik.hr) Kandidatkinja u showu Ženim sina (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Vukelić (Foto: PR) Ivan Vukelić (Foto: PR) Ivan Vukelić (Foto: PR) Ivan Vukelić (Foto: Instagram) Ivan Vukelić (Foto: Facebook) +0 Ivan Vukelić (Foto: PR) Galerija

Nakon prvog spoja i prvog odabira kandidatkinja u showu ''Ženim sina?'' vrijeme je da kandidati sa svojim djevojkama krenu u avanturu života, prvi su izazovi pred njima.

Nakon prvog odabira djevojaka pred Vukelićima su novi izazovi. Diplomirani glumac Ivan i njegova mama Dubravka za djevojke su pripremili sat joge.

Pogledaj i ovo Matej Mlađenović i Korina (Foto: Nova TV) Skupio hrabrost Pala prosidba prije vremena: "Ajde da vidimo kako će to izgledati, test proba“

Već na prvom druženju među nekim natjecateljima počele su frcati iskre. Kao svoju najveću vrlinu Ivan ističe upornost. Za sebe kaže i da je pustolov te dodaje kako je početkom svojih dvadesetih otišao živjeti u Brazil.

A kakva mora biti djevojka kojoj bi Ivan na kraju showa mogao staviti prsten na ruku? 

"Tražim idealnu curu, da je cura krasna, fina, pametna, negdje bi se reklo šesna. Može imati jednu dozu ambicioznosti", objasnio je Ivan.

Komu će frcati iskre, a gdje će gotovo doći do obračuna, ne propustite pratiti večeras nakon serije "Na granici" na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Više o showu ''Ženim sina?'' čitajte OVDJE, a propuštene epizode pogledajte na novavideo.dnevnik.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Borić (Foto: Instagram) Marija Borić (Foto: Vedran Peteh i Ognjen Karabegović) Marija Borić (Foto: Instagram) Lana Gojak i Sandra Perković (Foto: Instagram) +1 Ana Maras Hamander i Sandra Perković (Foto: Instagram) Celebrity Nakon što se u svibnju udala u strogoj tajnosti, domaća glumica čeka prvo dijete s političarem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene